Ismertek olyan párt a környezetetekben, akik 17-18éves korukban, tehát fiatalon megismerkedtek, később összeházasodtak, majd később ennek válás lett az eredménye?
Én nem ismerek.
Csak olyat, aki
1. nem házasodott össze és úgy vált szét,
2. aki nem házasodott össze és még együtt van,
3. és olyat, aki összeházasodott, és nem vált el.:)
Nővérem 17 évesen találkozott a pasival 19 évesen terhes lett házasodtak 20 évesen váltak :(
Mielőtt bárki beszólna nem vagyunk cigányok a tesómat is próbáltuk észre tériteni mert mindenki előre látta hogy ez lesz de a szerelemtől elszállt az agya.
Kedves kérdező!
Ez nem kór kérdése! Nem attól függ, hogy valaki együtt marad e párjával vagy sem, hogy hány évesen házasodtak. Bár ha a statisztikát tekintjük a fiatalon házasodók között több a válás. Sajnos magam is ezt a csoportot erősítem. Első nejemmel mikor megismerkedtem 16 voltam ő 14, lényegében két évvel később kezdtünk járni. Húsz voltam mikor feleségül vettem. Két gyerek és 6 év házasság után mentük szét. Nejem bepasizott, mikor visszatért dolgozni gyes-ről. Kimaradozott, nem jött haza, adósságot csinált, én kitettem a szűrét. Évekig bulizgatni járt utána, amit nem tett meg tizenévesen. Talán ez hiányzott neki.
Második nejemmel 8 éve vagyunk együtt és remélem még sokáig, talán örökké. :-)
Ez nem a kor kérdése valóban....
Ismerek én is olyant akik összejöttek 16 évesen, most 21 évesen válnak...
De ismerek olyant is pl. magunkat, akik sosem fognak szétmenni. kb 17 éves korunk óta együtt vagyunk, több mint 5 éve és bármi volt, eddig mindig megoldottuk, a kapcsolatunk csak mélyebb lett. Ez az érettségen múlik és azon, hogy mennyire szeretik és tisztelik egymást, de azon nagyon.
22-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!