Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem égő, ha...

Szerintetek nem égő, ha valaki neten keres párt magának?

Figyelt kérdés

Nem a 40 feletti korosztályra gondolok, mert azt talán még meg is tudom érteni. De 20-30között nem.

Mindig arra gondolok, hogy ez már csak végső elkeseredés lehet és hogy olyan szerencsétlenek vagy rondák vagy defektesek hogy a való életben nem találnak maguknak párt!

Mit gondoltok erről?

2012. ápr. 6. 22:19
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
58%

Nem. Én 17 évesen kerestem....találtam is...majd 3 hónappal később kiderült hogy mást is ápolgat. Kivágtam mint sz*rt.

23N

2012. ápr. 6. 22:21
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
régen én is azt gondoltam amit te, de ma már nagyon sokan csinálják ezt. már semmi extra nincs benn ha vki ott keresi a párját.
2012. ápr. 6. 22:21
 3/34 anonim ***** válasza:
90%
szerintem nem gáz, sőt kifejezetten hasznos :)
2012. ápr. 6. 22:25
 4/34 anonim ***** válasza:
24%
Zsakmamacska, es veszelyes!
2012. ápr. 6. 22:26
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
A mai rohanó világban már nem égő. Sokan csak poénból regisztrálnak fel valahová, aztán mégis összejön neki. Nekem is két munkatársam erőltette, végül beadtam a derekam, és írt is egy helyes, okos fiú. Találkoztunk is, minden jó volt. Azóta eltelt több mint 3 év, és már a menyasszonya vagyok.
2012. ápr. 6. 22:28
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a mai világban, ez már nem gáz. Sokaknak könnyebb,egyszerűbb így beszélgetni másokkal, és hogyha nem kamu kép van az illetőről, akkor még akár meg is tetszhet. Volt úgy,hogy én is felnéztem egy ilyenre, pedig nem gondolom,hogy elkeseredett,szerencsétlen, ronda vagy defektes lennék...
 7/34 anonim ***** válasza:
87%

Miért, neten újságot olvasni nem égő?

Vagy a lexikon helyett a neten infót keresni?

Vagy könyvet, filmet letölteni és olvasni, nézni?

Nem látom a különbséget, adott egy lehetőség, miért ne használhatnánk bármire?

8/34 anonim ***** válasza:
100%

És aki nagyon kis helyen él és dolgozik? Vagy éppen olyan a munkája, hogy nem találkozik senkivel, ugyanakkor "bulizni" nem szeret, más meg nincs?

Nagyon fiatal lehetsz :)))))))))))))

9/34 anonim ***** válasza:
100%

Mi is neten ismerkedtünk meg,nyáron lesz az esküvőnk.

Nem csak defektesek vannak az interneten.A 20-30-as korosztálynak is nehéz ismerkedni.23-24 évesen vége az egyetemnek,vége a zárt világnak,ahol lehetett ismerkedni,volt kivel szórakozni menni,mindenki ráért stb.Kezdődik az élet,munkakeresés,konfliktus a főnökkel,az idős kollégákkal,nehezebb a beilleszkedés,már nem csak a korunkbeliekkel találkozunk,hanem valószínűleg mi vagyunk a fiatal pályakezdők a ranglétra alján.Sokat kell dolgozni,hogy elérj valahova a hivatásodban,sok túlóra,kevés idő jut szórakozni,de már nincs is igazán hova menni.Lassan a barátikör is lemorzsolódik,más közegbe kerültök,nincs már annyi közös téma,főleg,ha a barátok már családot alapítottak,te pedig még keresed az igazit.A netnek ez az egyik hatalmas előnye,otthonról,munka után,akár este 10-kor is beszélgethetsz,ismerkedhetsz korodbéli,hasonló beállítottságú emberekkel,akik lehet,hogy nem is a te városodban laknak,így esélyed se lenne összefutni velük az utcán vagy bárhol.

A netes ismerkedésnek persze vannak veszélyei is,ezekre ügyelni kell.

2012. ápr. 6. 22:32
 10/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem égő. Teljesen normális fiatalok körében is társkeresőztek többen is. Én is fent voltam az elmúlt években, volt egy pár randim és egy kapcsolatom is.

Szerintem sok olyan ember is regisztrál, aki egyszerűen nem mozog olyan környezetben, hogy lenne lehetősége ellenkező neműekkel ismerkedni.

2012. ápr. 6. 22:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!