Szerintetek nem égő, ha valaki neten keres párt magának?
Nem a 40 feletti korosztályra gondolok, mert azt talán még meg is tudom érteni. De 20-30között nem.
Mindig arra gondolok, hogy ez már csak végső elkeseredés lehet és hogy olyan szerencsétlenek vagy rondák vagy defektesek hogy a való életben nem találnak maguknak párt!
Mit gondoltok erről?
30-asnak. Novemberben ismerkedtünk meg, ápr.-ban meglepetésgyűrű, nyáron esküvő.
Utolsónak írom, ehhez net sem kell, bárhol megismerkedhettél volna egy szemét alakkal, aki kisemmiz. Azért egy egészséges bizalmatlanság kell mindenkivel szemben, pl. nyilvános helyen találka, leinformálható legyen, vagy legalább a családját ismerd meg vagy sokat meséljen róla. Munkahely is sok mindent elárul, pl. elég jó biztosíték, ha a rendőrségen dolgozik.
Utolsónak: hát ez tök jó, ilyen történeteket olvasva mindig visszatér a remény, hogy vannak normális, rendes férfiak. :)
Egyébként igazad van abban, hogy szemét alakokkal bárhol összefuthatunk. Az tény, hogy neten is sok komolytalan, sőt gáz alak van, de ha élőben ismerek meg valakit, szerintem ugyanakkora a kockázat.
Nekem egyébként egész jó tapasztalataim voltak a netes ismerkedéssel. Általában mindenkivel elég jól el tudtam beszélgetni, akivel előtte levelezgettem. Egyszer volt olyan, hogy írásban nagyon jót leveleztünk, élőben viszont borzalmas volt, rettenetesen vontatott volt a társalgás. Azóta kicsit megcsappant a kedvem.
De hát nyilván nem lehet (sajnos) mindenkinek olyan szerencséje, mint az előző válaszolónak. Olvastam valahol, hogy az ismerkedés olyan, mint az álláskeresés. Mit meg nem tesz az ember azért, hogy állást kapjon. Elküldi 10-20-50 stb. helyre is az önéletrajzot, míg megtalálja az "igazi"-t. Lehet, hogy ismerkedni is így kéne, nem sajnálni arra az időt, hogy randevúzzon az ember. Aztán előbb-utóbb csak megtalálja a neki megfelelő párt.
Van benne valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!