Szerintetek nem égő, ha valaki neten keres párt magának?
Nem a 40 feletti korosztályra gondolok, mert azt talán még meg is tudom érteni. De 20-30között nem.
Mindig arra gondolok, hogy ez már csak végső elkeseredés lehet és hogy olyan szerencsétlenek vagy rondák vagy defektesek hogy a való életben nem találnak maguknak párt!
Mit gondoltok erről?
Nem égő.
Én is ott találtam magamnak párt, ennek már 6 éve, mert a környezetemben nem igazán volt senki, akivel működhetett volna.
Igaz, 16 voltam, de a korombeliek mindig is taszítottak, én mindig is komoly lány voltam, és már vágytam egy igazi, normális kapcsolatra. (tudom hülyén hangzik, de akkor is igaz)
Az, hogy sokan a neten keresnek párt, inkább abból fakad, hogy ott egyszerűbb ismerkedni, könnyebb beszélgetni, mint szemtől szembe. És még ezer más ok is biztos van.
22/L
Mai világban ez már nem gáz, már tök általános dolgok közzé tartozik.
Páromat is neten keresztül ismertem meg, akkor voltam 19 éves, azóta eltelt 2,5 év, jegyesek vagyunk, nyáron költözünk össze.
Leszögezem, hogy én 51 éves vagyok és 1 éve találtam rá a páromra a neten. Először nagyon húzódoztam a dologtól, de nagyon szerettem volna társat magam mellé és más módja nem igazán adódott.
Szerintem haladni kell a korral, ez is az egyik módja az ismerkedésnek. Az biztos, hogy sokkal rizikósabb, mint ha mondjuk munkahelyen, folyamatosan ismerné meg az ember a párját, de egyáltalán nem reménytelen. Észnél kell lenni, mert rengetegen csak szórakoznak, pótlékot keresnek a párjuk mellé.
Sokat próbálkoztam, tapasztalatokat szereztem, végül egészen különös módon talált rám a párom az egyik társkeresőn. Nagyon szeretjük egymást, nem kívánhatnék magam mellé jobb társat.
én anno ott kezdtem. nem voltam valami nagy szám, voltak nálam sokkal jobban kinéző csajok, nem végső elkeseredés volt, hanem egy esély arra, hogy nekem is legyen barátom.
és lett. az első hatalmas szerelem a neten keresztül talált meg :) 1 évig voltunk együtt, békében váltunk el, azóta is dumálunk néha, ő a feleségét is a neten ismerte meg :)
egyáltalán nem égő, ez csak egy lehetőség. 5-6 éve még talán normálisabb emberek voltak az ilyen oldalakon, ma nem tudom milyenek vannak, mert van párom, nem járok fel társkeresőre.
ja, és ami még jó: találtam pár jó havert, barátot is neten, akikkel elmentem biciklizni, vagy dumálni, és az egyik srác, akinek festő a szakmája tavaly kifestette a lakásunkat. egy másik meg segített nekem melót keresni.
szóval nem csak úgy kell hozzáállni, hogy itt most az igazit keresem, hanem haverkodni, ismerkedni kell, aztán ha megvan a szikra, akkor kialakulhat akár egy nagy szerelem is :)
Nem értem a logikádat. Pont 20-30 évesen kell bárhol párt keresni, 40 évesen már nem nagyon szül egy nő, ha addig nem talált párt.
Nekem nem volt időm keresgélni, sem kedvem a kötelező köröket lefutni. Voltak pasik, akikkel járogattam, de mikor mindegyik azt mondta, hogy "csak barátkozni akar", akkor elegem lett, mert én már férjet akartam 25 évesen.
Akinek kép alapján nem jöttem be, nem írt, aki nem feleséget akart, az sem, nyílt lapok voltak. Egyik nap regisztráltam, másnap meg megismertem a férjemet, a többi 20 jelentkezővel meg nem is találkoztam mert szerelem volt első látásra a későbbi férjemmel. Töröltük is magunkat az oldalról, és ennyi volt. Ritka nagy szerencse, más évekig keres, tudom.
Én is a neten ismertem meg az Élettársam és a barátnőm is a párját. Sőt, az előző kapcsolatommal is ott jöttem össze.
Defektes inkább az, aki egyáltalán nem tud kapcsolatot kialakítani.
23N
Ma 12:41-esnek: de jó ilyeneket olvasni! :) Mondjuk tényleg ritka nagy szerencse kell hozzá... Szerintem azzal sincs gond, ha az ember célirányosan keresgél. Ha tényleg tudja, mit akar, miért fussa le -- ahogy Te is írod -- a kötelező köröket?
Persze valakinek meg pont nem jön be ez a túl direkt hozzáállás, de hát ízlések és pofonok, nem vagyunk egyformák.
Osztom az előző válaszolók véleményét.Szerintem is ugyanolyan, mint máshol ismerkedni, egyáltalán nem égő.
Más kérdés, hogy én szinte csak defekteseket fogtam ki mindenhol. Ezen az oldalon is többek között, hálát adok Istennek, hogy vége lett...
24/N
28-as, még azt megkérdezhetem, hogy mennyi idő után kérte meg a kezed? Meg azt, hogy a társkereső adatlapodon is jelezted már, hogy hosszabb távú célod a házasság?
Én is társkeresőztem régebben, és csak emiatt kérdezem. Meg mondom, tök jó volt ilyen sikertörténetet olvasni. :)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!