Ismertek olyan nőt személyesen, aki csak azért szült, hogy ne kelljen dolgoznia?
Én ismerek, 5 gyereket szült, 4 évente egyet, de a gyerekek felőrölték az idegeit, most kicsit idegbeteg, zárkózott, depressziós és kicsit antiszociális :)
Majdnem egyszerre szült a saját lányával.
Én pont a fordítottja vagyok !
Azért nem szülök , mert akkor nem tudok dolgozni
Ilyen is van és olyan is :-)))
Nem konkrétan, de amikor teherbe estem, örültem annak hogy nem kell tovább ott dolgoznom a munkahelyemen. Nem szerettem ott lenni.
1gyermekem van, 29éves vagyok
Kisvárosi vasútállomásokon túl szokott lenni egy városrész,
ahol ebből él egy egész népcsoport...
Egyébként meg egyszer a saját számmal hallgattam végig egy akkor 21 éves csaj szájából, hogy "én mán tánú'tam elégét, szülök égy gyerékét oszt emé'k gyésre"... Ez egy cseppet levágta nálam a biztosítékot, hozzáteszem, egy bolti eladó és egy gépíró szakmával rendelkezett a kis polihisztor. Hogy a baba alapú munkakerülési projektből végül mi valósult meg azóta nem tudom.
Én is ismerek, 2 gyereket vállalt be, az elsőt rögtön középsuli után, hogy egy napot se kelljen dolgoznia.
A mai napig, nem volt 1 munkahelye se, pedig 30 elmúlt.
A balek férje eltartja....persze a csaj csöppet zakkant, fogalma sincs, pl. 100 e ft-ért mennyit kell gürizni :-/
Szomorú, hogy ilyen van (és nem eszkimó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!