Miért nehezebb testi fogyatékosként társat találni?
Mert az ember ösztönösen ahhoz vonzódik, aki minél "tökéletesebb". Gondolom, össze lehetne hozni a dolgot az utódnemzéssel, vagy ilyesmi.
De ne add fel! Biztos, hogy előbb-utóbb te is megtalálod a párod. Nekem az egyetemen volt olyan tanárom, akinek konkrétan hiányzott a fél keze. Mégis boldog házasságban él, úgy tudom, már gyerekük is született. Szóval fel a fejjel! Az, hogy valami nehezebb, nem azt jelenti, hogy lehetetlen! :)
Azért nehezebb mert testi fogyatékos vagy, mégis milyen választ reméltél?
Ezt neked kell feldolgoznod és helyesen kezelned, te ennyi hátránnyal indulsz az életben.
Ez nem jelenti azt hogy ne lehetne boldog életed, sőt... még az sem biztos hogy az boldog aki naponta cserélgeti a partnereit.
Sok múlik a hozzáállásodon is! Ha emiatt frusztráltabb vagy, az is csak hátráltat.
Van az a férfi, nem tudom, mi a neve, világszerte tart előadásokat, se kezei, se lábai. Elmondta, tizenévesen el volt keseredve, hogy nem lesz élete, nem lesz párja soha. És mostanra mégis csak párja, gyermekei.
Én személy szerint , nagyon lelkis vagyok , és tudom , hogy nem szabadna , hiszen nincs semmi bajotok , de
sajnos SAJNÁLATOT érzek irántatok !
Ezáltal Én válok szánalmassá , de akkor sem tudok ugyan úgy közeledni , mint ....
Az élet fintora, hogy a páromról is kiderült, hogy olyan betegséggel küzd , ami miatt a két lába külömböző vastagságú , de farmerben nem látszott és miután beleszerettem , azután vettem észre ! :-)))
7 éve vagyunk együtt !
Nála már észre sem veszem, de ha látok más testi fogyatékost , sokkal kedvesebb és elnézőbb vagyok , mint amúgy !
Szerintem sokan így vannak ezzel !
6-os versenyző: miért ez a sértödött hangnem, mi indokolja? Mit kellene irni, hogy az emberek gonoszak?
De tudod mit, nyissuk fel egymás szemét, leginkább a kérdezőét. Meggyözödésem hogy a közhelyekkel tele a padlása és végre egy korrekt választ szeretne kapni. Nehogy azt hidd hogy minden ember sajnálatra vágyik.
Vajon megfogalmazta már valaha ezt a kérdést visszafelé?
Azért kíváncsi lennék, hogy a sok lepontozó mind sérült társat választott? Az átlag ember sajnálja és próbálja segíteni a sérülteket, de társat nem közülük keres. Bárki bármit mond.
Egész más, ha a kapcsolat során valakinek baleset éri a párját, normális lelkületű ember nem szakít ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!