Mi a nehezebb? A kamaszkor vagy a felnőttkor?
mind2.
a kamaszkor a lázadásrol szól.
a felnőtt kor pedig a gondokról,nem mint ha a tini kor nem arról szólna kb... a felnőtteknek nehéz a tinikkel bánni a tiniknek pedig a felnőttekkel xd
14L
Nos, szerintem erre válaszoljon inkább az, aki mindkettőt átélte. :)
Szerintem a felnőttkor. Persze kamaszként azt képzeltük, hogy felnőttként minden jó lesz. Egy fenét. Visszasírom azokat az éveket.
34/N
Inkább azt kérdezd meg: melyik a jobb?:)
A kamaszkor!!!
Mindkettőnek megvannak a maga nehézségei, de felnőttként sokkal nagyobb felelősség nehezedik a válladra. Kamaszként nagyon vártam, hogy végre felnőjek és a magam útját járjam. Most már felnőtt fejjel visszasírom azokat az időket. Ahogy a szülők mondták anno, tényleg nem volt más dolgom, csak hogy tanuljak és élvezzem a kamaszkort. Most pedig tömérdek problémával kell megküzdenem, ráadásul anyuci sem fogja a kezem és kísér el mindenhová. Meg kell tanulni teljesen önállónak lenni, egyedül megküzdeni a saját gondjaiddal, kudarcokkal, és sokszor ez a legnehezebb.
25/L
Felnőttkor. Ott valódi problémákkal szembesülsz, amit csak neked kell megoldanod, jó esetben a pároddal együtt. Pénz hiány, munkanélküliség, egyebek.
Én is voltam tini, voltak problémáim, de örülnék neki, ha a mai napig csak annyi problémám lenne, mint pl. mit vegyek fel, nincs menő ruhám, mobilom, szülők gonoszak, mert nem adnak mindenre pénzt, stb. (ez persze nem vonatkozik arra, akinek tényleg komoly gondja van otthon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!