Mi a nehezebb? A kamaszkor vagy a felnőttkor?
Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 12:48
11/11 anonim válasza:
Nekem spec a felnőttkor a jobb. Most már magam vállalhatom a felelősséget a döntéseimért, abba max csak az szólhat bele, akinek hagyom (ha az APEH-et leszámítjuk XD). Természetesen több erőfeszítés, kötelezettség, kevesebb "szórakozás", viszont érdekesebb kihívások, amiket ha jól megoldok, elégedett lehetek! :D Sokkal több mindenre képes is vagyok. Jóval kiegyensúlyozottabb, békésebb, boldogabb vagyok, mint akkor.
Ebben természetesen kulcskérdés, hogy már tudom, mi az igazi álmom, és hogy reálisan nagyjából hogyan valósítható meg.
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!