Szerintetek meddig tart a serdülőkor, a kamaszkor és az ifjúkor? Illetve, hol kezdődik a felnőttkor?
ez nem kor kérdése, mondjuk ha egyedül él vki csak anyja vagy csak apjával akkor már 14-15 évesen felnő
és már 12 évesen gondoskodik a házimunkáról stb... szval érett lesz(vagy tegyük fel mindkét szülője megvan, attól még lehet érett)
de ha vki elkényesztetett családba él mindent megkap stb... akk elképzlehető h még 30 évesen se tud megcsinálni még egy rántottát se sőt mitöbb még a seggét se tudja kitörölni
sztem
Köszönöm a váélaszokat. Egyébként nem vagyok s voltam elkényeztetve, tekintve, hogy igen szegény, sokgyermekes családban élek, és már elég korán besegítettem a házimunkákba, meg koleszos is voltam, szal önálló is vok.
Az is lehet, hogy csak nehéz elszakadnom a "kamaszos" életérzéstől, bár az válaszaitok alapján még sokáig kitathat, és ennek örülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!