Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti igazi NŐ-nek...

Lányok! Ti igazi NŐ-nek érzitek magatokat a párotok mellett? Ha igen, miben mutatja ezt ki, ha nem, akkor miért nem?

Figyelt kérdés

Írnátok nekem kort is, és hogy hány éve vagytok együtt?

Nagyon kíváncsi vagyok a válaszotokra!

2012. ápr. 19. 19:44
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
Igen, igazi nőnek érzem magam, mert úgy szeret, amilyen vagyok. :) 5 éve vagyunk együtt, ma van a 4. házassági évfordulónk.
2012. ápr. 19. 21:08
 32/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem értetlenkedő, mert te nem érted azt, aki joggal kérdez vissza. Szerinted milyen az igazi nő és milyen a nem igazi nő?

Idézzem neked Hofit? "igaz magyar, nagyon magyar...csak egy van: magyar". Csak NŐ van, kedves. Valaki vagy nő, vagy nem az. Nincs olyan, hogy "igazi" nő, csak a hülye pletyka- és nőlapok buta firkászai szerint, meg a szexfélistennő Somamamagésa szerint van.

Azt szokták mondnai, hogy annyira nő egy nő, amennyire a párja mellette férfi - és fordítva. Ha nem érzed magad nőnek egy férfi mellett, akkor vagy a féri nem férfi, vagy te elveszed a férfierejét (Jungot tessék ide olvasni), vagy már az anyja elvette, vagy te nem vagy nő.

Ilyen egyszerű. :)

2012. ápr. 19. 21:16
 33/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem attól nő valaki, hogy szexi ruhákat hord, sminkeli magát, vagy magassarkút vesz!

De még attól sem, hogy húdejóalakja van, fiatal, stb.

37 éves vagyok, meglehetősen telt, és észrevesznek a pasik. Eleinte azt hittem, azért, mert néha tényleg kicsípem magam. De aztán egyszer farmerben, garbóban mentem el valahová, és ott is ugyanúgy felfigyeltek rám.

Egyszerűen annyi, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, és ezt sugározzuk kifelé. :)

2012. ápr. 19. 21:29
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

Sajna nem.

Amióta megszülettek a gyerekek azóta csak vagyok itthon, kb robot. Észre sem vesz. Pl, ha egy méteres honaljkutyával sünivel őzikelábbal rohangálnék, azt se venné észre, ahogy azt se veszi észre, hogy nem így nézek ki, hogy sminkelek, hogy csinin öltözök fel...

A házasélet, hát, ha attól vki nő lehet, mert van egy jancsi a lába közt 1,5percnyi előjáték után...:(

Ha nagyritkán kettesben vagyunk... hát akkor erőltetett a beszélgetés, a kézenfogás, minden...

Ez van:(

25- 2008óta együtt, 1,5éve házasok

2012. ápr. 19. 21:32
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

5 eve vagyunk egyutt, ebbol 4,5 eve egyutt is elunk. Van egy lassan 2 eves gyerekunk is.O meg mindig ugy nez ram mint az elejen.Amit nagyon elveztem, hogy varandosan is kivant az utolso pillanatig es azota is latja bennem a not, hogy anya vagyok. Napi szinten elmondja, hogy szeret (ez visszafele nem igaz,azt szeretem ha ritkan hangzik el),kivan,milyen finomat foztem/sutottem(sokat jelent, mert szivesen teszem).Meg a mai napig van olyan is, hogy elkalandozik az arcomon a szeme.Azt nagyon szeretem.

Egyebkent sokat teszek az alakomert, a fenekemet naponta tobbszor is megdicseri.

Boldog vagyok.

2012. ápr. 19. 22:02
 36/43 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nőnek érzem magam mellette.

Nem tudnám megmondani, hogy miért, talán, mert sokat dicsér, szeretget, foglalkozik velem, úgy néz rám.

22/L és 28/F, 6 éve együtt

2012. ápr. 20. 07:21
 37/43 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Sokszor mondja, hogy szép vagyok (akkor is ha farmer-mackófelső párosításban vagyok itthon), csak úgy meg szokott lepni valamivel (virág, könyv, kedvenc újságom). Elmondja, hogy milyen jó, hogy megcsinálom ezt is azt is, pedig nem várja el. Másoknak is szokott dicsérni. Tudom, hogy büszke rám. Megcsinálja a "férfi munkát" a háztartásban és nem néz bénának (pedig sokszor én is meg tudnám csinálni, hiszen előtte egyedül laktam, megtanultam, csak így nem érzem szükségét, hogy én álljak neki mondjuk megszerelni a csapot). Mindig megbeszél velem mindent, mert érdekli a véleményem.

Én meg cserébe nem szólok, ha valamiben segíteni akar és nem úgy csinálja ahogy én csinálnám (pl. teregetés, amikor meg akar lepni valami kajával tutira kibont egy csomó fűszert, pedig ott van a polcon a megkezdett, ha el akarja rakni a lecsöpögött edényeket, tutira nem a helyére tesz egyet sem), mert szerintem annál idegesítőbb nincs, mint amikor meg akarod könnyíteni a másik dolgát, az meg cserébe jól megmondja, hogy "de béna vagy". Hagyom, hogy cipelje a cipelni valókat, pedig tudom, hogy én is elbírnám (ki szokta venni a kezemből). Mindig megköszönöm amit csinál (akkor is, ha csak egy égőt cserél ki).

Összességében mindenki hagyja, hogy a másik csinálja a dolgát, nem kapkodjuk ki egymás kezéből a munkát és mindig megköszönjük ha elvégezte azt. Ezen kívül odafigyelünk a másikra és éreztetjük, hogy szeretjük.

21/L 23/F együtt lakunk 1 éve

2012. ápr. 20. 09:30
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
hát az én férjem, nem puszilgat, nem ölelget, nem bókol....semmi.... egyszerűen nem az a fajta, tök mindegy hogy nekem pedig jól esne... de ettől függetlenül, még NŐ-nek érzem magam és nincsenek önértékelési problémáim..
2012. ápr. 20. 10:29
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
ja és 8 éve vagyunk együtt...27/nő
2012. ápr. 20. 10:30
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

Igen, igazi nőnek:) 2 és fél éve jöttünk össze, akkoriban igazi kis csitri voltam még, 16 éves tinilány (azóta már a 19-et is betöltöttem).

A vak is látja, hogy odavan értem (ennél jobban pedig csak én imádom őt), bókol, udvarol, szeret, becézget, képes elhitetni velem, hogy csodálatra méltó, gyönyörű nő vagyok (holott sokáig, mielőtt megismertem volna, depressziós, öngyűlölő, szánni való lány voltam). Féltékeny, de nem betegesen. Rendszeresen mondja, hogy szeret, de szavak nélkül is tudnám:)

2012. ápr. 20. 12:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!