Szerintetek se lehet lány és fiú között igazi CSAK BARÁTSÁG?
van egy fiú barátom és mindenki azt hiszi hogy tetszünk egymásnak azért mert sokat vagyunk együtt
mit tegyek?
Már sok ilyen kérdés volt,és sok válasz is jött,hogy igenis van fiú-lány barátság.
Nekem több mint 20 éves hű barátom van.Együtt nőttünk fel.Ő volt a tanúm az esküvőnél.A lányom keresztapja is.Mai napig igaz barátok vagyunk.A család is összejár.A feleségét is nagyon szeretem,ahogy ő is a férjemet.
Én nagyon sokáig hittem benne,utána rájöttem hogy nincs!
8éve megismertem egy fiút és nagyon jó barátok voltunk. Mindent megtudtunk egymással beszélni,de soha nem közeledett egyikünk sem. Nekem nem is állt szándékomban. Aztán lett egy szerelme,és én a lánnyal is összebarátkoztam. Szerettem mindkettőjüket! Szerencsére a lány 1percig sem volt rám féltékeny,pedig nem 1x volt hogy a fiú nálam aludt(ő tudta),de megbízott bennünk!
És én soha nem éltem vissza a helyzettel! Közben nekem is voltak kapcsolataim. Eljártunk hármasban,ha volt valakim négyesben bulizni,szóval minden jó volt.
Aztán a fiúnak kezdett megromlani a kapcsolata a lánnyal,és egy este be vallotta nekem hogy szerelmes belém! Én már valahol éreztem,de akkor is hideg zuhanyként ért a hír! Soha nem jöttem össze vele. Most már nem is tartjuk a kapcsolatot,de a "volt barátnőjével" igen!
nem tudom
nekem sok "barátom" vallott már szerelmet
onnantól kezdve már nem tudtam barátként nézni rájuk, nem tudtam velük beszélgetni ami nagyon fájt de akkor se ment
Hát szerintem nem létezik!
Nekem is volt ilyen nagyon jó fiubarátom de a vége az ágy lett! :(
Azóta nagyon keveset beszélünk,vagyis én nem igazéán szeretném!
Pedig olyan jó volt vele dumcsizni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!