Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek se lehet lány és...

Szerintetek se lehet lány és fiú között igazi CSAK BARÁTSÁG?

Figyelt kérdés

van egy fiú barátom és mindenki azt hiszi hogy tetszünk egymásnak azért mert sokat vagyunk együtt

mit tegyek?

2012. ápr. 3. 16:06
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
52%

Úgy gondolom, hogy lányok/nők véleménye ebben a témában nem mindig helytálló, mert akiket ők barátnak hisznek, azok nagy eséllyel barátzónában tengődő srácok, akik megbékéltek ezzel a helyzettel.

Igazából én nem hiszem, hogy létezik fiú-lány barátság olyan értelemben, hogy kezdettől fogva csak és kizárólag baráti érzelmek táplálják a kapcsolatot. Nekem egyetlenegy lány barátom van, de ő tényleg a top 5 hozzám legközelebb álló személyek egyike a családtagokat nem számítva. Az a helyzet hogy nem mindig barátként tekintettünk egymásra. Eleinte én tetszettem neki, de akkor én nem akartam többet barátságnál. Később pedig pont fordítva alakult. Durván beleestem a csajba. Nagy nehézségek árán kikecmeregtem belőle, és most már tényleg csak barátok vagyunk egymás számára. Az a csoda hogy nem kényszerűségből barátkozunk, csak hogy nehogy megszakadjon a kapcsolat, hanem tényleg barátok vagyunk, és már egyikünk sem érzi azt, hogy több kellene ennél.

Viszont más lánnyal képtelen voltam baráti viszonyt kialakítani. Mindig többet akartam. Aki meg nem tetszett, azzal nem nagyon ismerkedtem. Sok lány ismerősöm van az egyetemen, akikkel ha találkozom elbeszélgetünk, buliban elhülyülünk, de őket nem tartom a barátaimnak. Lehet hogy túl szűken értelmezem a barátság fogalmát.

2012. ápr. 19. 13:27
 22/22 anonim ***** válasza:

21: Ezek szerint ha neked van párod, akkor sem barátkozol lányokkal, mert mindet csak megdugni akarod?? Érdekes.

Nem tudom ti milyen világban éltek, de nekem nem jön be minden pasi, és én sem jövök be minden pasinak. Ami akár szomorú is lehetne, de azt hiszem ez inkább így normális.

Ezért is van fiú barátom, mert nem jövünk be egymásnak. Ő nem az én esetem, én nem vagyok az ő esete, de ettől függetlenül jóban vagyunk. Beszélgetünk, eljárkálunk, stb, és nem akarunk lefeküdni egymással. Én nem értem mi ezen a furcsa, vagy nem elképzelhető, és főleg nem lehetetlen.

2012. ápr. 19. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!