Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki megértene engem? 18 éves szűz fiú vagyok nem volt soha barátnőm se semmilyen tapasztalatom sincs a nők terén. Arra várok hátha eljön az igazi egyetlen szerelem.
Ha gonosz akarok lenni akkor sem tudok, ha valaki nem szimpatikus kinézetre nem mondom meg neki sem másnak a háta mögött hogy megbántsam.
Mi a véleményetek egy ilyen srácról? :)
Nekem se volt 18 éves koromig, tapasztalatból:
Ne várd a szerelmet, keresd, és nem lényeg hogy szűz vagy, hanem minél több lányt ismerj meg és ők is megismerjenek téged és biztos megtaláljátok egymást.
Nekem szimpatikus vagy :) Nagyon ritka a mai világban az a fajta ember, aki figyel arra, hogy nehogy megbántson másokat. Abszolút megértelek.
Nem vagy ciki meg semmi ilyesmi, csak azért mert nem fekszel le minden lánnyal aki szembe jön. Nincs sok értelme ennek.
Szerintem a normális emberek mind az igaz szerelemre várnak a lelkük mélyén, vagy lehet hogy csak én élek mesevilágban. :)
Én azt mondom, ne hagyd, hogy azok az emberek, akik szerint "béna" vagy, rávegyenek, hogy beállj közéjük.
Légy önmagad és akkor biztosan megtalál az igaz szerelem, mert akkor biztosan önmagadért fog szeretni egy lány, és nem azért amilyennek mutatod magad.
19/L
Nincs olyan nő/lány a világon, akinek az lenne a vágya, hogy ő hozza ki a sikert, a sikeres férfit valakiből.
Pont ezért tetszenek nekik a független, magabiztos férfiak. Nem ők akarják felemelni a férfit.
Remélem érthető volt, amit akartam mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!