Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan lány aki megértene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány aki megértene engem? 18 éves szűz fiú vagyok nem volt soha barátnőm se semmilyen tapasztalatom sincs a nők terén. Arra várok hátha eljön az igazi egyetlen szerelem.

Figyelt kérdés

Ha gonosz akarok lenni akkor sem tudok, ha valaki nem szimpatikus kinézetre nem mondom meg neki sem másnak a háta mögött hogy megbántsam.

Mi a véleményetek egy ilyen srácról? :)

2012. márc. 8. 15:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%
Mi lenne? barát zónába jó leszel.
2012. márc. 8. 15:48
 2/14 anonim ***** válasza:
23%
Egy ilyen srácról az a véleményem, hogy: béna! Már bocs, de kérdezted!
2012. márc. 8. 15:50
 3/14 A kérdező kommentje:
Miért min kéne változtatnom?
2012. márc. 8. 15:50
 4/14 anonim válasza:
100%

Nekem se volt 18 éves koromig, tapasztalatból:

Ne várd a szerelmet, keresd, és nem lényeg hogy szűz vagy, hanem minél több lányt ismerj meg és ők is megismerjenek téged és biztos megtaláljátok egymást.

2012. márc. 8. 15:51
 5/14 anonim ***** válasza:
ne várj, keress.... ha gondolod írj privit szívesen beszélek veled 19/L
2012. márc. 8. 16:02
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
én örülnék egy ilyen srácnak de kb 0% az esélye, hogy egy ilyennel összejöjjek :/ pontosan azért mert én is tök ugyan ez vagyok csak lányba.. félénk vagyok ergo én nem kezdeményezek és gondolom te is túl félős vagy.. :S ezért siránkoznak a félénk fiúk és lányok gykn, hogy nincsen csajuk/pasijuk :D
 7/14 anonim ***** válasza:
Van akinek ez tetszik úgyhogy ne ess kétségbe.
 8/14 anonim ***** válasza:

Nekem szimpatikus vagy :) Nagyon ritka a mai világban az a fajta ember, aki figyel arra, hogy nehogy megbántson másokat. Abszolút megértelek.

Nem vagy ciki meg semmi ilyesmi, csak azért mert nem fekszel le minden lánnyal aki szembe jön. Nincs sok értelme ennek.

Szerintem a normális emberek mind az igaz szerelemre várnak a lelkük mélyén, vagy lehet hogy csak én élek mesevilágban. :)

Én azt mondom, ne hagyd, hogy azok az emberek, akik szerint "béna" vagy, rávegyenek, hogy beállj közéjük.

Légy önmagad és akkor biztosan megtalál az igaz szerelem, mert akkor biztosan önmagadért fog szeretni egy lány, és nem azért amilyennek mutatod magad.

19/L

2012. márc. 8. 16:05
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek :)
2012. márc. 8. 16:28
 10/14 anonim ***** válasza:
38%

Nincs olyan nő/lány a világon, akinek az lenne a vágya, hogy ő hozza ki a sikert, a sikeres férfit valakiből.

Pont ezért tetszenek nekik a független, magabiztos férfiak. Nem ők akarják felemelni a férfit.

Remélem érthető volt, amit akartam mondani.

2012. márc. 8. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!