Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létre jöhet az igazi lángoló szerelem?
Figyelt kérdés
1,5 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel és mondta hogy ő még nem szeret annyira hogy pl.: meghalna értem vagy ilyesmi még nem lett annyira erős, de azt mondta hogy ez erősebb és mélyebb lesz meg hogy nem kell senki más neki csak én mert azért szeret. arra gondoltam hogy tényleg azért van ez még így mivel hogy csak 1,5 hónapja járunk és heti két alkalommal találkozunk akkor is kevés az időnk máskor pedig neten beszélünk. szerintetek is idővel szerelmesebb lesz2012. febr. 18. 07:52
1/2 Macs1209 válasza:
Nézd, mondani könnyű, hogy "meghalnál érte". Bizonyítsd!
Na ugye? Szerinted hány ember gondolja komolyan, hogy
meghalna a párjáért? Legalább nem beszél a barátnőd hü-
lyeséget. Már ez is baj?
2/2 A kérdező kommentje:
nem ez volt a kérdésem hanem hogy foge jobban szeretni ha odafigyeltél volna
2012. febr. 18. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!