Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan lány aki megértene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány aki megértene engem? 18 éves szűz fiú vagyok nem volt soha barátnőm se semmilyen tapasztalatom sincs a nők terén. Arra várok hátha eljön az igazi egyetlen szerelem.

Figyelt kérdés

Ha gonosz akarok lenni akkor sem tudok, ha valaki nem szimpatikus kinézetre nem mondom meg neki sem másnak a háta mögött hogy megbántsam.

Mi a véleményetek egy ilyen srácról? :)

2012. márc. 8. 15:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Biztos nem magabiztos

Biztos nincs megelégedve magával

Biztos nincs megelégedve a testével

Több mint való nem képes magát elfogadni

Mert ha igen, akkor nem az érdekelné hogy szűz e vagy sem. hanem élne a kínálkozó lehetőségekkel.

2012. márc. 8. 17:00
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

jóvan töröld ki a kommentemet -.-valaki megmondja az igazat rólad már nem tudsz mit tenni, ez van VELED van a baj

istenem ilyen szerencsétlen fatökű emberek minek születnek meg????? b*szod diszkóba bemégy-e! odamész a csajéhoz, megkérded? D*gunk-e, te, kapsz egy fröccsöt!

2012. márc. 8. 18:43
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
A hülye pi csának már szimpatikus is vagy! Pedig egy szerencsétlen szar vagy! Ilyenek a nők! Nem is te érdekled... ugyanis ennyi alapján nem lehet senkiről valós véleményt alkotni!
2012. márc. 9. 16:12
 14/14 anonim válasza:

Leírom , hátha valakinek aktuális .

én 19 éves koromban veszítettem el a szüzességem , most vagyok 24 , 3 éve edzek (testépítés ) ha rám néznél azt hinnéd bármilyen nőt megkapok , pedig nem , nagyon nehezen ment nekem a csajozás , a legtöbb amit tudsz tenni hogy növeld az önbizalmad , csinálj oylan dolgokat amik neked tetszenek és sok lánynak is iylen a gyúrás imádok edzeni ! a lányoknak tetszik a szépen kidolgozott izomzat .... de sose szállj el magadtól ! soha ! maradj aki vagy ! ez kicsit olyan mint mikor feltuningolsz egy autót ... veszel egy 20 éves opelt és szarrá tuningolod felnik süjjesztés , led fények szpojler stb stb stb ... de ezek csak optikai tuningok ! az akkor is egy 20 éves opel marad ! :)

2015. szept. 17. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!