Nem vagyok igazi lány? Bővebben lent
14 évesen akkora mellem volt, mint egy-egy anyajegy. Tényleg csak a bimbó, és kész.
16 évesen vettem az első melltartómat, és még akkor sem lett volna rá égető szükségem, de legalább póló alatt olyan hatást keltett, mintha lenne benne valami. :)
18 voltam, mikor megnőtt a mellem - nagyon hirtelen, viszont látványosan - ma egy erős középmezőny vagyok. :)
Szóval türelem, mert a huszas éveid elejéig még bármikor beindulhat a növekedés.
21L
Ne izgulj, még simán nőhet. Ha mégsem, hát ez van, attól te még lehetsz nagyon szép lány.
B.nőmnek pl. 21 éves létére semmi melle nincs. De tényleg: semmi. De én mégis úgy gondolom, hogy örülnék, ha olyan alakom lenne, mint neki. Szép, formás, izmos lábak, lapos has, homokóra alak.
Őt nagyon zavarja egyébként, hogy nincs melle, de szerintem nincs miért izgulnia, hiszen rengeteg pasi hever így is a lábai előtt.
Ne izgulj: nem jelenti ez azt, hogy nem vagy igazi lány és nem fogsz kelleni senkinek.
Furák a tinik, mind egyforma akar lenni. Engem azért néztek meg, mert 12 évesen már elkezdett nőni, nekik meg még nem. Aztán végül én úgy is maradtam, A-s melltartót hordok ma is.:D
Szóval nem kell aggódni, még bármi történhet. Szégyelni meg főleg nem kell magadat emiatt! Minden ember más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!