Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem vagyok igazi lány? Bővebbe...

Nem vagyok igazi lány? Bővebben lent

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és még nincs mellem. Már elkezdett nőni, de teljesen lapos vagyok, nem látszik. Az osztályból egy fiú folyton csúfol. A táborban is a lányokkal este beszélgettünk erről-arról, szóba kerültek a női dolgok is, és én inkább bebújtan nyakig a takaró alá, mert szégyelltem, hogy a velem egykorúaknak már mind van mellük. Majdnem az összes lány az osztályból lenéz emiatt, és szerintük nem vagyok igazi lány, mert a lányoknak mellük van. Ez igaz?
2011. aug. 7. 18:54
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

A húgom is ezen van kiakadva, hogy neki nincs melle, az osztálytársainak meg van, pedig ők még csak 13 évesek. Hiába mondom neki, hogy ez nem számít, mert arcra meg gyönyörű szép, a "menők" közé tartozik így a történetei alapján, de közben tanul, nem bulizik még, szóval szinte tökéletes, de ő is szégyelli borzasztóan hogy "lapos".

Neki is mindig azt mondom, hogy ne parázzon 15 éves korom körül kezdett el nőni a mellem, most már az enyéim sem kicsik. Bár nekem a kis mellek jobban tetszenek, szerintem sokkal szebbek, ha választhatnék én kis melleket választanék inkább.:)

2011. aug. 7. 19:46
 22/27 anonim válasza:
Én csak annyit mondok hogy ne aggódj és nézd meg hogy anyukádnak mekkora van mert nagyságrendileg szerintem a tiéd is akkora lesz. Legalábbis nálam így van meg akiket ismerek azoknál is. :)
2011. aug. 7. 19:48
 23/27 anonim ***** válasza:

Nem a mellbőség számít hanem az hogy ember vagy. A nő nem a mellétől lesz értékes hanem attól, hogy nő. Ha egy nőnek levágják a mellét, akkor is nő (ember) marad, s ezt a megtisztelő rangot senki és semmi nem veheti el tőle.

Ha egy fiú csak a melled miatt szeret, az nem szeret igazán, mert ami igazán lényeges egy nőben, az a szemnek láthatatlan és olyan gyönyörű, hogy szavakkal nem lehet megfogalmazni!

2011. aug. 7. 19:53
 24/27 anonim ***** válasza:
Én nem panaszkodom, mivel nekem 14 évesen is melltartót hordtam már és most sem kicsik. Azonban! Egy nő nem akkor néz ki jól, ha nagy a melle. Egy nőnek arányosnak kell lennie. Engem a párom elsősorban a belső értékeim miatt szeret, nem a külsőm miatt, pedig arra sincs panaszom. Viszont 14 évesen nem kell aggódnod, hiszen ha jól emlékszem, 23 éves korig nőhet, tehát az még jó pár év. Aki meg csúfol, az menjen a p____ba, semmi joga erre. a helyedben felvállalnám magam és büszke lennék magamra. A kis hülye ribik meg maradjanak maguknak, 20 éves korukra úgysem kellenek senkinek, mert szét lesznek k____va.
2011. aug. 7. 20:45
 25/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én már-már meg is békültem vele, de az osztálytársaim... Engem már csak ők zavarnak. MIkor tesiórán öltözünk át, folyton megaláznak. Szerintük olyan lány vagyok, akinek ha leborotválják a fejét, olyan lenne, mint egy fiú. Az egész osztály előtt kiabálták ezt be. Pedig nem öltözködök fiúsan. Vidám színekben, színesen. Amikor az osztály "nagymenő" lányaival beszélgetek, látszik bennük az, hogy lenéznek. A beszédstílusukban.
2011. aug. 8. 07:33
 26/27 anonim ***** válasza:

akkor jobb lesz neked egyedül.az ilyeneket lendületből szájbarúgnám.

az élettől majd visszakapják.

2011. aug. 8. 11:12
 27/27 anonim ***** válasza:
Mond meg nekik, hogy ők meg olyanok, mint az éretlen kis ku___ák:). Égjen a pofájuk:)
2011. aug. 8. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!