Nem vagyok igazi lány? Bővebben lent
Aki a melled miatt nem barátkozik veled, az ritka nagy hülye, de ha szerinted is ez kizáró ok, akkor csatlakozhtasz hozzájuk.
Nőj már fel agyban aranyom, senki nem fejlődik azonos ütemben, 14 évesen amúgyse azon kéne agyalnod, hogy a még nemlétező melleid miatt nem érdeklődnek a srácok utánad.
Megnő majd, ha éretts leszel rá, te most még - ne is haragudj - de agyban sem vagy az.
Valószínűleg azért csúfolnak, mert most még csak a farkuk hajtja őket és a nagy mellekre buknak, de később majd lankad ez az érzésük.
14 éves vagy, ne bánkódj. Én 3 évvel idősebb vagyok, mint Te és a nálam fiatalabbaknak nagyobb mellük van, mint nekem. Valahol zavar, de tudom, hogy ez csak genetika és nem tehetek róla. Már hozzászoktam.
Sajnos engem meg nagy mellel áldott meg a természet ,,,de szívesen cserélnék azzal aki el irigyli,,mert a hátam is fáj tőle és E kosaras ,melltartó kell.Nálam is azt hiszik nagyobbítottam :( pfúj!
19 vok
Nem a mellbőséged határozza meg, hogy igazi lány vagy-e.
Az pedig, hogy ki barátkozik veled, akár fiú akár lány, sokkal jobban függ a viselkedésedtől, mint a mellméretedtől.
Ha takaróalábújó, nyafogó, önbizalom nélküli, savanyú, megalázható ember leszel, az valóban baj. Inkább erre figyelj, ne a mellbőséged miatt aggódj.
"Pedig nem kellek egy fiúnak sem, mégcsak barátkozni sem barátkoznak velem"
bocs, de ez biztosan nem a mellméreted miatt van..
A személyiséged sokkal jobban számít!
Szóval ne aggódj, ne savanyodj, fel a fejjel, és virulj!
És egyébként is, ahogy írták a mellbőséged változni fog.
tényleg nem kell aggódni, ha megnő, megnő, ha pedig nem, az sem nagy baj.. nem a mell határozza meg a személyiséged.
nekem a gimiben is volt olyan ismerősöm, aki 18 évesen is deszka volt!!! de a szó szoros értelmében, és mégis olyan kisugárzása volt, h minden srác Őt akarta megszerezni
én márleírtam pár helyre a storym.
16éves koromig semmi mellem nem volt,18 évesen is alig dudorodott valami.képzelheted hogy kétségbe voltam ese.
14évesen minden lánynak nagyobb volt és kb. úgy éreztem magam mint Te.Ők már mind menstruáltak(én csak 15 évesen),nagy melleik voltak és imádták őket a pasik.engem meg csúfoltak a fiúk és k undorodtak tőlem.
szemüveges voltam,rosszizléssel és vastag szemöldökkel.
aztán a nagymellű csajokat kiismerte mindenki,mára leharcolt ri*anc nagyrészük.igénytelenek az öltözékükre és magukra minden téren.
Én most 21évesen csúcsformába vagyok,75/B-s melleim vannak,amik nem nagyok,de kerekek és feszesek,sok pasi még meg is bámulja,a párom is imádja.
Azóta rengeteg fiú keresett fel álltalánosból,de nem felejtettem el a sérelmeket és lekoptattam mind.
Tudod"Miből lesz a cserebogár":D Sokszor visszahallom,hogy a volt osztálytársaim el se hitték,hogy így megáltoztam.
Ne aggódj,ha érdekel a divat ,sminkelés foglalkozz vele és hamar "kikupálod magad"ha meg nem úgyis ráérsz kéőbb.
Ilyen idős koromba én sem a külsőmmel foglalkoztam(bár sok rossz emlék elkerülhető lett volna)
ne bánkódj.Bocs a regényért!:)
Nem a mellbőség számít hanem az hogy ember vagy. A nő nem a mellétől lesz értékes hanem attól, hogy nő. Ha egy nőnek levágják a mellét, akkor is nő (ember) marad, s ezt a megtisztelő rangot senki és semmi nem veheti el tőle. Ha egy fiú csak a melled miatt szeret, az nem szeret igazán, mert ami igazán lényeges egy nőben, az a szemnek láthatatlan és olyan gyönyörű, hogy szavakkal nem lehet megfogalmazni!
Dióhéjban: Sz@rd le!
nekem általánosban semmi, de tényleg semmi melleim nem voltak! És mégis engem szerettek a legjobban a fiúk (közvetlen voltam mindenkivel, mosolyogtam, viccelődtünk..elvoltam velük). És engem inkább a lányok csúfoltak, hogy semmi mellem, pedig nem ártottam nekik. Sokszor a fiúk szóltak rájuk és megvédtek engem! Mostanra is csak 75B-s mellem van, de nem nagyon érdekel mekkora..
Csak azért írtam le ezt, hogy lásd így is kedvelhetnek téged a fiúk. A kisugárzás jobban számít! :))
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!