Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazi, mély fiú-lány barátságbol lehet szerelem? Ha a lány aki tetszik jó barátnak tekint rám, számíthatok többre valamikor?
Van barátja?
Na ezért van az,hogy ha összejövök egy lánnyal az első dolgom,hogy az ilyen kis sunyi udvaribolondokat levakarjam róla.
Egyébként meg nincs esélyed.
A nők az ilyen udvaroncokat pöc-sös barátnőnek tekintik,nem férfinak.
Meg a sunyulást sem szeretik,te meg egyértelműen egy aljas sunyi vagy,ha más kapcsolatának megromlását kívánod,más nőjére ácsingózol és vársz,mint egy pók a hálójában.
Na most...hol is kezdjem...
- Először is szeretném megköszönni hogy milyen "szépen" beszélsz egy idegennel...
- Nem kívánom a megromlását...De mindennek van vége...
- ...
Hát azért én a 2 hónapot még nem mondanám igazi, mély barátságnak. És ez nem hátrány..
Én 2* próbáltam meg. Egyik a legjobb barátom volt, másik pedig csak egy kedves, jó barát. Egyikkel se jött össze. 1 hónapig tartott a románc..nem ment nekem.
Értem...Amúgy nem azért vagyok barátja mert bejön...sőt, nem fizikailag vonzódom hozzá igazán , hanem mert sok a közös bennünk, ritka 1 jó csaj akivel jól el tudok beszélgetni...
köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!