Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti igazi NŐ-nek...

Lányok! Ti igazi NŐ-nek érzitek magatokat a párotok mellett? Ha igen, miben mutatja ezt ki, ha nem, akkor miért nem?

Figyelt kérdés

Írnátok nekem kort is, és hogy hány éve vagytok együtt?

Nagyon kíváncsi vagyok a válaszotokra!

2012. ápr. 19. 19:44
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
93%
18 vagyok, másfél éve vagyunk együtt és egy idiótának érzem magam mellette, mert folyton ezt érezteti velem, hidd el, jövőhéten már nem leszünk együtt,annak ellenére, hogy szeretem nagyon...- kaphatok olyat is, aki mellett még boldog is lehetek.
2012. ápr. 19. 20:02
 12/43 anonim ***** válasza:
100%

Igen annak érzem magam a párom mellett.

Mindig megdicsér, hogy csinos vagyok, ez meg az a ruci jól áll rajtam, még ha sok a munka is akkor is kitalálunk valami programot, hogy olyankor elfeledkezzünk a világról, legyen ez akár egy vacsora, mozi.

Nagyon szeretek sütiket sütni és mindig mondja rokonoknak, barátoknak, hogy milyen finom sütiket készítek, ez az apróság is nagyon sokat jelent nekem, hisz tudom, hogy ezek nem üres szavak.

És a másik, hogy én vagyok neki az első, társaságban is ugyan úgy ölel, puszil, fogja a kezem. Van amikor meglep egy rózsával.

Sajnos sok férfi nem veszi észre, hogy egy nőnek szüksége van bókokra és ezért is megy tönkre sok kapcsolat.

22/N , 29/F 2,5 éve együtt, boldogan.

2012. ápr. 19. 20:02
 13/43 anonim ***** válasza:
87%
elso 20:00, te hany eves vagy?
2012. ápr. 19. 20:06
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
26/l az lemaradt :-)
2012. ápr. 19. 20:11
 15/43 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Abszolút nőnek érzem magam a párom mellett. Naponta bókol (pedig én aztán nem vagyok egy bombázó), ölelget, meglep időnként valami kis aprósággal, és naponta elmondja, hogy szeret.

Folyamatosan érezteti, hogy kíván, és jó velem a szex. Ha csak egy simogatással, csókkal, akkor is.

Nem kezel le, nem parancsolgat, teljesen egyenrangú, egyenjogú társai vagyunk egymásnak.

Tíz éve együtt.

31N

2012. ápr. 19. 20:12
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Egyebkent megtudhatnam, hogy miert lettem lepontozva?Biztos csak a sorstarsam nyomott zold kezet :-)
2012. ápr. 19. 20:18
 17/43 anonim ***** válasza:
74%

szerintem meg tőlünk függ hogy hogyan kezelnek minket

amugy a kérdező azt kérdezte h nőnek érezzüke magunkat és nem azt hogy hogy bánik velünk a párunk

én néha igy néha úgy érzem magam de nagyrészt jól és nőnek érzem magam, azért mert úgy választottam magamnak férjet, hogy igyekeztem kinézni a rózsaszin köd mögül és azért mert (habár időbe és türelembe tellet) megértettem vele hogy figyelj ezt és ezt utálom vagy megszoksz vagy megszöksz (persze én is változtam érte)

2012. ápr. 19. 20:19
 18/43 anonim ***** válasza:
100%
Miért, milyen a nem igazi nő? :)
2012. ápr. 19. 20:20
 19/43 A kérdező kommentje:

Jaj, látom nem vagyok akkor egyedül, akik nem érzik magukat nőnek a párjuk mellett. Szörnyűek, hogy ezek a pasik nem képesek pár jó szót kinyögni, még akkor sem ha már ezerszer elmondtuk, hogy nekünk az milyen jól esne. (Bár lehet hogy itt csak magamról beszélek)

Viszont nagyon jó olvasni, hogy néhányan akik ide írtak, már milyen régóta együtt vannak, és egy igazi figyelmes, érző lelkű férfi jutott nekik!!! További sok-sok boldogságot kívánok nekik!!!

Sorstársaim....hát mi meg mit tegyünk?

2012. ápr. 19. 20:21
 20/43 anonim ***** válasza:
100%

12/17 Időpont ma 20:02

mindent leírtál amit írhattam volna :) 5 éve vagyunk együtt, szinte éjjel nappal mert egy a munkahelyünk is , de az 5 év alatt valahogy nem is untuk meg egymást, ugyanúgy érdeklődünk a másik iránt, lassan családot tervezünk..ha valami fontos dolog van egyből megy, intézkedik, lebeszéli, ha esetleg jobban kell szervezni inkább azt én csinálom, mindenben kikérjük a másik véleményét, mert van amit más szemszögből tudunk megnézni, szóval, tökéletes.

2012. ápr. 19. 20:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!