Nők! Ha nem fogadjátok el magatokat, nagy ösztönzés ha párotok dicsér titeket?
Figyelt kérdés
Nektek ad egy kis önbizalmat, ha gyönyörűnek lát, vagy azt gondoljátok,hogy csak azért mondja,hogy kedveskedjen?2012. ápr. 1. 19:57
1/21 anonim válasza:
Nekem nem számít.
Mivel magamnak kell elfogadnom magamat. A bőrömben kell élnem. Az a lényeg, hogy akkor is elfogadjam önmagam, amikor nincs párom.
2/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy válaszoltál.
Nagy igazságot írtál
2012. ápr. 1. 19:59
3/21 anonim válasza:
Többé-kevésbé elégedett vagyok a kinézetemmel, de nekem szükségem van rendszeres visszajelzésre a párom részéről, hogy szépnek, vonzónak talál.
4/21 anonim válasza:
Szerintem számít az,hogy valakinek legyen párja,aki mellette áll és megdicséri.Ugyanúgy,mint az,hogy van egy sz@r környezete,ami folyton csak lehúzza.
5/21 A kérdező kommentje:
második: és te ezt az ösztönzést meg is kapod a párodtól?
2012. ápr. 1. 20:03
6/21 A kérdező kommentje:
harmadik: Igazad van, nagyon sokat számít szerintem minden embernek,hogy jót is kapjon
2012. ápr. 1. 20:04
7/21 anonim válasza:
Az én párom is szokott dicsérni, erre azt szoktam mondani hogy csak úgy mondja, de azért belül jól esik, és tudom hogy komolyan gondolja.
8/21 anonim válasza:
Nekem nem az, néha még kellemetlenül is érzem magam miatta, mert tudom, hogy nem igaz.
9/21 anonim válasza:
én egyáltalán nem fogadom el magam, és a párom nagyon-nagyon ritkán dicsér meg. pedig szeretném, ha többször dicsérne :(
10/21 anonim válasza:
még annyit h más férfiaktól megkapom a dicséreteket, de én tőle szeretném. többször felhoztam már ezt neki, de mindhiába :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!