MMnnyire fogadjátok el egymás barátait egy párkapcsolatban?
Szia!
Nem így van. Attól hogy őt szeretem nem kell a barátait is automatikusan szeretnem. Ám elmarni sem szabad tőlük, hiszen nem véletlenül lehetnek a barátai.Legfeljebb nem találkozik velük annyiszor az ember, vagy ha igen, akkor közömbös marad. Sok fiatal és kevésbé fiatal ott rontja el a kapcsolatát, hogy erőlteti , hogy váljon le a haverjairól/barátnőiről. Ha két ember (férfi és nő) jól érzi magát együtt, akkor vagy előbb -utóbb egymás tárasaságát jobban fogják élvezni, vagy közös barátokat "találnak".
Én elfogadtam a csatolt részeket is... :D
Szülőket is, barátokat is. Talán már elég érett vagyok rá, így 40-en túl. Az első párom anyját nem tudtam elfogadni, az apját és a tesóját igen.
Szeretni nem kell mindenkit, csak azt, akit egyébként is kedvelnél. De tiszteletben tartani, elfogadni, el kell őket, szerintem.
Hát ez fura!
A lényeg, hogy ne sajátítsátok ki egymást, fogadjátok el egymás barátainak létezését, mert mindenki akkor érzi jól magát, ha van kapcsolata a világgal.
Az én párom csak stírölni szereti a barátnőimet. )-:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!