Nők! Ha nem fogadjátok el magatokat, nagy ösztönzés ha párotok dicsér titeket?
Nekem jól esik és fontos is.
Amikor 9 évi házasság után még mindig megsimogatja a fenekemet mikor elmegy mellettem, vagy reggel induláskor megjegyzi hogy milyen csinos vagyok, az igenis pozitív visszajezés.
Amikor mondja, utána kb 5 percig jó. Utána megint kisebbségi érzésem van más nők mellett.
Ez magamban kell lerendeznem, nem tud segíteni senki más, csak én.
Ha teljesen egyedül megállsz a tükör előtt, és racionálisan nézed magad, kell, hogy legyen több dolog is, ami tetszik saját magadon. Valami, ami NEKED tetszik: nem azért tetszik, mert mások - akár férfiak, akár nők - azt mondták, hogy ez így jó, hanem mert NEKED tetszik.
Társadalmunk sajnos negatívan értékeli, ha egy nő önbizalma nem a férfitól függ. Hisz akkor úgymond "szabad". Akkor nem pótléknak kell a férfi, meg másik félnek, hanem társnak.
Számomra nagy, sokat jelent. Általánosságban: mert fontos, hogy magamnak megfeleljek, persze, de ugyanannyira fontos, hogy a párom is találjon bennem valami szépet. Ha az utóbbi nincs, lehetek bármennyire elégedett magammal, a kapcsolatunk nem ideális.
Én esetemben pedig ráadásul sohasem fogom magam elfogadni, nem tudok változtatni azon, ami rossz rajtam, így az egyetlen örömforrásom a külsőmben csak az, ha ő legalább tudja élvezni. Magasra emelhet a tudat, ha így van. :)
negyedik: :) Igen épp ez az,hogy akik igazán nincsenek megelégedve magukkal azt gondolják csak mondja:) Belül mindenkinek jól eshet
Ötödik: :( Nekem nincs is aki mondja,én is utálom a kinézetem,mint alakra,mint arcra.:(
Hatodik:Elég rossz lehet,pedig jól esne tőlük legalább 1 napi bók.(mármint nekem nincs is kitől,rá is ér még, fiatal vagyok) még ha néha perverzre sikerülne is jól esne az embernek.
Hetedik: Ennyit igazán eszében tarthatna szerintem, neki csak 1 perc, de a barátnőjének nagyot dobna az önértékelésén.
Nyolcadik::) De jó neked,el is hiszem, erre gondoltam a perverz vissza jelzés által is, az is jól eshe egy kapcsoltba, ha csak egy gyengédet rá csap a fenekére,és megjegyzi,hogy imádja, vagy jól néz ki a popsija:) aranyos dolog:)
Kilencedik:Én sem fogadom el magam,dagadt vagyok:( Nem fogok kelleni senkinek..
Tizedik: Hát ez igaz,de a bók azért segít egy kicsit, hogy ne érezzük magunk annyira alacsonyan, van aki azt sem kap.
Tizenegyedik::/Nekem nincs 15 kiló,csak 5-6 de én is nagyon csúnya vagyok alkatilag...:/Nem tetszenék senkinek,főleg nem annak aki nekem tetszik..
Tizenkettedik:Hát de én nem látok semmi szépet, vastag a combom, nagy a hasam, a kezem is vastag, a fejem olyan nem szép..Nem tudok olyat mondani ami tetszik,talán azt tetszik magamban,hogy az orrom és a fülem normális, nem görbe az orrom,és nem túl nagy, és a fülem sem dumbó. :)
tizenharmadik:engem is magasra emelne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!