Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Ha nem fogadjátok el...

Nők! Ha nem fogadjátok el magatokat, nagy ösztönzés ha párotok dicsér titeket?

Figyelt kérdés
Nektek ad egy kis önbizalmat, ha gyönyörűnek lát, vagy azt gondoljátok,hogy csak azért mondja,hogy kedveskedjen?
2012. ápr. 1. 19:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%

Nekem jól esik és fontos is.

Amikor 9 évi házasság után még mindig megsimogatja a fenekemet mikor elmegy mellettem, vagy reggel induláskor megjegyzi hogy milyen csinos vagyok, az igenis pozitív visszajezés.

2012. ápr. 1. 20:23
 12/21 anonim ***** válasza:
81%

Amikor mondja, utána kb 5 percig jó. Utána megint kisebbségi érzésem van más nők mellett.

Ez magamban kell lerendeznem, nem tud segíteni senki más, csak én.

2012. ápr. 1. 20:26
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha már a sok közül engem választott feleségül, akkor csak tetszettem neki. Ki is fejezi, de elsõsorban nekem kell látnom a tükörben, hogy én milyen vagyok.
2012. ápr. 1. 20:28
 14/21 anonim ***** válasza:
Jó, ha megsimogatja a fenekem vagy reggel azt mondja csini vagyok az nekem is jól esik, tehát az ilyen reális bókok. De mikor azt mondja, hogy a legszebb meg legcsinosabb vagyok a világon meg senkise jobb nálam az nyilván nem igaz,(Sőt, eég messze állok tőle a 15 kiló feleselegemmel meg a kiálló fogaimmal), ezért nem is szeretem, ha ilyeneket mond.
2012. ápr. 1. 20:29
 15/21 anonim ***** válasza:

Ha teljesen egyedül megállsz a tükör előtt, és racionálisan nézed magad, kell, hogy legyen több dolog is, ami tetszik saját magadon. Valami, ami NEKED tetszik: nem azért tetszik, mert mások - akár férfiak, akár nők - azt mondták, hogy ez így jó, hanem mert NEKED tetszik.

Társadalmunk sajnos negatívan értékeli, ha egy nő önbizalma nem a férfitól függ. Hisz akkor úgymond "szabad". Akkor nem pótléknak kell a férfi, meg másik félnek, hanem társnak.

2012. ápr. 1. 20:32
 16/21 anonim ***** válasza:

Számomra nagy, sokat jelent. Általánosságban: mert fontos, hogy magamnak megfeleljek, persze, de ugyanannyira fontos, hogy a párom is találjon bennem valami szépet. Ha az utóbbi nincs, lehetek bármennyire elégedett magammal, a kapcsolatunk nem ideális.

Én esetemben pedig ráadásul sohasem fogom magam elfogadni, nem tudok változtatni azon, ami rossz rajtam, így az egyetlen örömforrásom a külsőmben csak az, ha ő legalább tudja élvezni. Magasra emelhet a tudat, ha így van. :)

2012. ápr. 1. 20:41
 17/21 A kérdező kommentje:

negyedik: :) Igen épp ez az,hogy akik igazán nincsenek megelégedve magukkal azt gondolják csak mondja:) Belül mindenkinek jól eshet

Ötödik: :( Nekem nincs is aki mondja,én is utálom a kinézetem,mint alakra,mint arcra.:(

Hatodik:Elég rossz lehet,pedig jól esne tőlük legalább 1 napi bók.(mármint nekem nincs is kitől,rá is ér még, fiatal vagyok) még ha néha perverzre sikerülne is jól esne az embernek.

Hetedik: Ennyit igazán eszében tarthatna szerintem, neki csak 1 perc, de a barátnőjének nagyot dobna az önértékelésén.

Nyolcadik::) De jó neked,el is hiszem, erre gondoltam a perverz vissza jelzés által is, az is jól eshe egy kapcsoltba, ha csak egy gyengédet rá csap a fenekére,és megjegyzi,hogy imádja, vagy jól néz ki a popsija:) aranyos dolog:)

Kilencedik:Én sem fogadom el magam,dagadt vagyok:( Nem fogok kelleni senkinek..

Tizedik: Hát ez igaz,de a bók azért segít egy kicsit, hogy ne érezzük magunk annyira alacsonyan, van aki azt sem kap.

Tizenegyedik::/Nekem nincs 15 kiló,csak 5-6 de én is nagyon csúnya vagyok alkatilag...:/Nem tetszenék senkinek,főleg nem annak aki nekem tetszik..

Tizenkettedik:Hát de én nem látok semmi szépet, vastag a combom, nagy a hasam, a kezem is vastag, a fejem olyan nem szép..Nem tudok olyat mondani ami tetszik,talán azt tetszik magamban,hogy az orrom és a fülem normális, nem görbe az orrom,és nem túl nagy, és a fülem sem dumbó. :)

tizenharmadik:engem is magasra emelne:)

2012. ápr. 1. 20:49
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekem számít, mert nagyon kevés az önbizalmam. Pedig olyan jó lenne, ha belenéznék a tükörbe, és szépnek látnám magam.:S De sajnos én az a fajta vagyok akinek kell a megerősítés.
2012. ápr. 1. 21:38
 19/21 A kérdező kommentje:
Én is olyan vagyok,ha valaki dicsér,olyan jól tud esni, de ha valaki mondja,hogy 'fogyni kéne stb..'az sokkal tovább meg marad,mintha azt mondják,hogy szép vagy..
2012. ápr. 1. 21:42
 20/21 anonim ***** válasza:
18-as vagyok. Ismerős, van egy pofátlanul kritikus ismerősöm, akivel épp a minap sikerült összefutnom. (próbáltam kerülni, de nem lehetett). Beszélgetés közben említette, hogy hülyén áll a hajam, és béna a nadrágom. Próbálom elengedni a fülem mellett, de elég nehéz.
2012. ápr. 1. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!