Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti igazi NŐ-nek...

Lányok! Ti igazi NŐ-nek érzitek magatokat a párotok mellett? Ha igen, miben mutatja ezt ki, ha nem, akkor miért nem?

Figyelt kérdés

Írnátok nekem kort is, és hogy hány éve vagytok együtt?

Nagyon kíváncsi vagyok a válaszotokra!

2012. ápr. 19. 19:44
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:

Az értetlenkedők kedvéért:

Arra gondoltam, hogy a párjuk érezteti-e velük, hogy nők, és bókol-e neki néha, megdicséri-e, és hasonló apróságok...

:)

2012. ápr. 19. 20:23
 22/43 anonim ***** válasza:
82%

kedves kérdező

és vajon forditva ez megvan? szerinted ő igazi férfinak érzi magát melletted?

csak Kérdés! nehogy támadásnak vedd

2012. ápr. 19. 20:25
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, én ilyeneken soha nem gondolkodtam. Számomra inkább az fontos, hogy őt igazi férfinek érezzem magam mellett.

Pedig amúgy ő sem egy érzéketlen tuskó, sőt. Minden nap elmondja, hogy milyen szép vagyok, szeret, kíván. Az ágyban is a maximumot nyújtja, ahogy én is, és ott is mindig mondjuk egymásnak, hogy mennyire jó volt. A kommunikáció abszolút működik, mindkettőnk számára fontos, hogy tudjuk, mit akar a másik. Azt veszem észre, sokan ezt rontják el.

Mármint, igen, mi minden hónapban összeveszünk valami apróságon, sőt régen minden nap összevesztünk, de épp ez az, ami miatt most ilyen jól elvagyunk együtt. Mindig szólunk egymásnak, ha valami nem tetszik, vállaljuk a konfliktust. És így is imádjuk egymást.

Na, elkanyarodtam. Szóval a válaszom igen:)

18L, a párom 21F és 2 éve vagyunk együtt.

2012. ápr. 19. 20:29
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

Határozottan IGEN!

Mellette érzem, hogy nő vagyok, nem pedig egy kislány, ahogyan mások kezelnek. Udvarias velem, kikéri a véleményem, megbecsül, ami pl. férfi munka vagy nehezebb egy nőnek, azt nem hagyja, hogy végezzem. Egy érintéséből érzem, hogy nő vagyok, ahogyan beszél velem. Egyszerűen ezt nem tudom elmagyarázni, ez egy leírhatatlan érzés.

Több mint 2 éve vagyunk együtt, Ő 22/F én pedig 20/L

2012. ápr. 19. 20:36
 25/43 anonim ***** válasza:
100%
Azt is jo lenne tudni, h a valasozlok egyuttlaknak-e a parjukkal, vagy nem.Mert van kulonbseg sztem.
2012. ápr. 19. 20:37
 26/43 anonim ***** válasza:
58%
Pl. 18 evesen meg nem hiszem, h valakinek nagy tapasztalata van ezekben a dolgokban.
2012. ápr. 19. 20:38
 27/43 anonim ***** válasza:
84%

egy nőnek csak magába kell néznie, hogy ha igazi nőnek, vonzónak és magabiztosnak tartja magát, akkor a párja vmit biztos jól csinál.

nem a férfit kell tehát nézni, hanem magadat, a lelkedet amivé a férfi mellett leszel.

2012. ápr. 19. 20:38
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

Hármas vagyok. Tudjátok, én már rájöttem arra, hogy nem a férjemen múlik, hogy nőnek érezzem magam, mert tőle aztán hiába várom... 10 évnyi begubózás után kivirágoztam (előtte se voltam teljesen magamba fordulva, de vitathatatlanul más voltam). Szóval azóta egyszerűen észrevesznek a pasik - nem egy, nem kettő, hanem szinte az összes... figyelmesek velem, keresik a kegyeimet, bókolnak, flörtölnek, néha egész konkrét ajánlatokat kapok (de nem lépek túl határokat, pedig megtehetném, hiszen válófélben vagyok...)

Szóval én nőnek érzem magam - de nem a férjem által.

Hogy a férfi férfinak érzi a magát mellettem? Én szerettem volna, ha férjem annak érzi magát, és hiszem, hogy tettem is ennek érdekében. Lehet, nem eleget, de igyekeztem.

2012. ápr. 19. 20:43
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

Soha soha egyetlen férfi mellett nem éreztem magam nőnek. Én aza a tipus vagyok, aki - ha lehet - csőgatyában, macis pólóban és sportcipőben jár-kel az utcán. Nem szeretem a sminket, a magassarkút, a szoknyát, meg a "csini-mini" felsőket, amiből kilátszik mindenem. És ezt az eddigi pasijaim nem nagyon tudták elfogadni, hogy nem vagyok egy csinibaba.

A mostani párom viszont pont ezt szeretin bennem. Hogy rám nem kell órákat várni, a készülődés miatt.

Ha megyünk valahova, van, hogy én hamarabb készen vagyok, mint ő. :)

Ennek ellenére minden nap megdícsér, hogy milyen csinos vagyok, milyen jó lett az ebéd, stb.

Segít mindenben, a takarításban, mosogatásban, főzésben.

Tudom, hogy szerencsés vagyok.

22 éves vagyok és 1,5 éve vagyunk együtt, abból egy éve együtt is élünk.

2012. ápr. 19. 20:49
 30/43 anonim ***** válasza:
100%

3 éve vagyunk együtt. Pont ma történt velem olyan, amit bóknak vettem :) Melóból egyszerre érünk haza, és pont átöltöztem otthoni cuccba, és pont akkor jött be a szobába, mikor póló zokni kombóban voltam, ami nem valami vágyfokozó (legalábbis számomra) és hozzámsimult, hogy mennyire felizgatom és szexi vagyok. Jót mosolyogtam, mert tudom, hogy nem, de jól esett. Tenyerén hordoz, és bókol. De CSAK ha tényleg úgy érzi. Ha esetleg valami nem áll jól, vagy nem jól csinálok, akkor nem húz le. (Mentségemre legyen mondva, ha nem vagyok biztos magamban, akkor kikérem a véleményét, és hál'Istennek olyankor őszinte)

Egyértelműen nőnek érzem magam mellette, annak ellenére, hogy nincsenek magassarkúim, és nem sminkelem magam. Ő így szeret :)

2012. ápr. 19. 20:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!