Párom elvált és 20% gyerektartást fizet! Van két pici gyerekünk és Rájuk is kell gondolni! Mit tudunk tenni, kihez kell fordulni, hogy kevesebb legyen ez az összeg?
De igen, sajnos értem amit mondasz.
Nagyon is értem...
Az én exférjem élettársával kezet foghatnál. Ő ugyanígy duruzsolja az exem fülébe hogy kevesebb pénz is bőven elég a gyerektartásra stb. stb.
De hát... ez nem fog összejönni, mert a bíróság nem véletlenül ítélte ezt az összeget. Hiába van ott is gyerek.. az enyémnek is éppen annyi joga van mint az ő közös gyereküknek!
Csak azokat kell megérteni,akik elváltak és gyerektartást fizet nekik az ex!!!
Szerintem ez nem így működik!
Aztán lehet nyugodtan támadni ezért!!!
20% az 100ezer Ft-nál 20ezer. Ezt sokallod? Összegszerűen mennyit fizet a gyerekért?
Én 3 gyereket nevelek egyedül és kapok 60ezret. Szerinted ez is sok?
Tök nem mindegy h 70nek vagy 270nek fizeti a 20%át. Ne sajnáld attól a gyerektől azt a kis pénzt...
A párom közel 40 ezret fizet!!!
A bevétel és a kiadás között sajnos óriási különbség van!!! :(
Amit a törvény előír! Ha csak ennyivel is akkor is sokat számít! Így igazságos,hiszen majdnem minden kedves válaszadó 1 gyereket nézett! Nekem igen is a 2 picim a legfontosabb és az Ő érdekeit tartom szem előtt!
Már bocsánat,de a válaszadók többsége mind elvált gyerekes anyuka!!! Ők az Ő érdekeit Én pedig az Enyémet nézem!!!
Lehet támadni!
Te a saját gyerekeidet részesíted előnyben.Holott ők ugyanolyanok,mint a párod gyereke.A párod gyerekének ugyanahhoz van joga,mint a sajátjaidnak ezt be kell ismerjed.Amikor a párod elvállalta az apaságot hozzájárult ahhoz,hogy segít,kitart a gyereke mellett jóban rosszban.
Elég szomorú,hogy a párod is a saját gyerekeiteket részesíti előnyben,hiszen annak a gyereknek is van joga ahhoz amihez a tieiteknek.
Egyébként csökkenteni esetleg úgy tudjátok,ha a párod exével megegyeztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!