Párom elvált és 20% gyerektartást fizet! Van két pici gyerekünk és Rájuk is kell gondolni! Mit tudunk tenni, kihez kell fordulni, hogy kevesebb legyen ez az összeg?
Mindenképpen bírósághoz fogunk fordulni! NEM azért mert nem akarunk fizetni,hanem mert nem csak 1 gyerekről van szó akit el kell tartani és gondoskodni róla!!! Itt a lényeg,hogy kevesebbet!!!
Köszönöm azoknak akik a kérdésemre válaszolva segítettek!!!
1. és 9. vagyok!
Tehát összefoglalva:
Nem szép dolog a 2 gyereketek javára elvenni az előző házasságból született gyerektől.
Kíványcsi lennék, ha (Isten ne adja meg, azt kívánom!!!) te maradnál ott a két gyerekkel, mondanád a volt párodnak, hogy " drága, ne fizess nekem annyit, már van új gyerek a 3. kapcsolatodból, rá is kell gondolni!"
Gondolom nem. Az, hogy a volt feleség párja mennyit keres, nem számít.
Egyébként meg ti is ketten vagytok, mint a volt feleség. Ennyi. Törődj bele.
"Gondolhattatok volna erre akkor is mielőtt gyereket vállaltatok."
Akkor ez mi?
Vannak dolgok amire az ember sajnos nem számíthat előre!
Rendben, hogy csak egy gyerekről van szó, de hiába vergődsz, bíróság valamiért ezt az összeget ítélte meg számára.
Amúgy pedig mi lenne, ha a Párod lelépne, gyereke születne egy másik nőtől és a Ti közös csemetéiteket nem akarná támogatni? Ahhoz mit szólnál? Szerintem nem örülnél neki.
27/L
ma 17:43
Kérdező, a párod 3 gyermeket kell eltartson. Amikor megterveztétek a sajátokat, akkor vajon kalkuláltatok azzal a csemetével? Erre igenis időben gondolni kell.
Kérdező Drága!
Elsíklasz a mondanivalóm felett nagyon magasan.
Mégegyszer leírom, de most már röviden:
Gondolhattatok volna erre már gyerekvállalás előtt= a párod elmehetett volna másodállásba, vagy uram bocsá' egy jobban fizető főállásba hogy EGYIK gyereke se szenvedjen hiányt semmiben.
És csak azért mert nektek ott van 2 pici, azért nem szép dolog az előző házasságából született gyerektől elvenni a gyerektartás összegéből, mert az igenis JÁR annak a gyereknek.
Tetszik vagy sem, de ez van.
Drága 1-es!
Köszönöm a válaszodat,de Te nem érted amit Én akarok mondani!!! Fogalmad nincs az életünkről és Te próbálsz okosat írni!!!
Ezek a dolgok nem így működnek ahogyan leírtad!!!
Nagyon sok olyan apa van aki egyáltalán nem fizet semmit és a gyerekével sem törődik!
Nálunk nem ez van!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!