Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen hatással van rátok,...

Milyen hatással van rátok, hogy a szüleitek megvertek néhányszor gyerekkorotokban?

Figyelt kérdés
A kérdést azokhoz intézem, akiket gyerekkorában volt, hogy megvertek. Főleg felnőttek véleménye érdekelne és azoké, akiknek nem részeg, brutális szülei vannak/voltak és azért kaptak ki néha, hanem mert rossz fát tettek a tűzre és néha ezért megverték őket (nyilván nem durván). Hogyan emlékszel ezekre vissza? Milyen hatást vált ki most belőled? Úgy érzed, megérdemelted és jogosan kaptál néha pár ütést a fenekedre/arcodra? Szerinted milyen hatással van/volt ez a fejlődésedre? Érezted, hogy ebből származóan valami hátrányod/előnyöd lehet? Milyen a kapcsolatod most a szüleiddel? Most ennyi kérdés jutott eszembe ezzel kapcsolatban, de még lehet időközben lesz néhány. Köszönöm a válaszokat.

2012. ápr. 16. 14:00
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:

Kutya bajom nem lett. Olyanokért kaptam a fenekemre, ha pl kocsiban kicsatolóztam, strandon kérdés nélkül elvittem egy játékot, ilyenek. De csak olyanokért kaptam bármit, amikkel egyértelműen tisztában voltam, hogy nem szabadott volna megtennem, de én mégis megtettem. Ez szerintem ilyen alapon jogos volt. A szüleimmel még alakul a kapcsolatom, jó irányba.

16/l

2016. dec. 9. 23:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!