A mezeszem 1 hete késik. Picit fájnak a melleim és duzzadtabbak is a megszokottól. Néhányszor éreztem enyhén szúró érzést a petefészek környékén.3 tesztem lett halvány csíkos. Lehet baba?
Szia!
Én kívánom,hogy baba legyen!
Nekem sajna a halvány kétcsíkos nem maradt meg....
Volt vagy 6 pozi tesztem, de halványkák, és amikor erősödött véreztem és nem maradt meg.
Kívánom,hogy nálad minden rendben legyen!
Az orvos ilyenkor még nem sok mindent lát, max vastagabb nyálkahártyát -de mensi előtt is olyan ugye- vagy egy kis felritkulást, de semmi mást.
Valóban nem sokat lát még ilyenkor, de azért érdemes elmenni hozzá, mert HCG vérvétellel egyértelműen meg lehet mondani mi a helyzet, és esetleg progeszteron pótlást is adhat, ha szükséges. Neked nem érdemes várni, az sajnos nem túl jó, hogy nem erősödik a teszted, de a vérvétellel tisztázni lehet sok mindent. És ha még csak felritkulást lát is a doki, de jó helyen, az sokat számít!
Remélem, jól alakulnak a dolgaid, drukkolok neked!
Szia!
Mankának igaza van!
Tényleg drukkolok, és a ha Neked ráadásul pozitív megérzésed van!!!
Első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!