Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nővérem és a családja...

A nővérem és a családja nevel, mert anyu kiment külföldre. Nagykorúsíthatom magam? Ők csak lehúznak engem

Figyelt kérdés

16 éves leszek,anya 1,5 évvel ezelőtt kiment külföldre hogy az adósságainkat kitudja fizetni. Mindig küld pénzt tesómnak h fizesse be itthon a dolgokat,meg mert náluk lakok,és kell ruha,stb... meg h adjon nekem is zsebpénzt.

De nővérem igaz befizeti amit kell,de a maradék pénzt csak a férjére,magára és a közös gyerekükre költi. Nekem általában ha kell ruha,úgy veszi meg a turiban,hogy én nem is látom. Csak oda adja h megvettem neked,drága volt ám. anya ritkán jön haza,évente 2-3szor csak. Ilyenkor mindig kérdezi h minden ok-e ,de soha nem akartam idegesíteni h nem igazán. A zsebpénzt amit anyu küld abból néha megkapok egy ezrest vagy max kettőt. Holott,anya nem ennyit szán rám.

Most húsvétkor telt be a pohár,tesóm és családja elmentek wellneselni,én meg mehettem az alkesz apámhoz. Le fogadom h abból a pénzből spórolták össze amit anya nekem küld zsebpénz gyanánt,meg h a tesóm normálisan ruházzon meg minden.

Pedig direkt azért kerültem hivatalosan hozzájuk amig anya kint dolgozik,hogy ne apámhoz kelljen mennem,mert ő minden pénzt elinna.

2012. ápr. 15. 10:22
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
44%

Nyugi, engem is rendszeresen szidalmaznak privát üzenetekben. :)

Ha nem hagyja abba, írj a moderátoroknak, egy perc alatt megoldják a dolgot.

Amúgy remélem, megoldódik a problémád! Majd írj!

2012. ápr. 21. 10:20
 52/60 anonim ***** válasza:
75%
Nekem is sok privátot küldtek amik nagyon bunkók voltak. Elég rosszul estek. Aztán már meg se nyitottam őket!
2012. ápr. 21. 15:45
 53/60 anonim válasza:
72%
Szia na mi zajlott a mai skypos beszélgetésen?
2012. máj. 1. 17:10
 54/60 anonim válasza:
Engem is érdekelne, hogy mit beszéltetek Skype-on! Nővéred hogyan reagált? És anyud? Végül sikerült elmondanod neki mindent?
2012. máj. 2. 01:27
 55/60 anonim ***** válasza:
Légy szíves tájékoztass minket a fejleményekről.
2012. máj. 2. 02:09
 56/60 anonim ***** válasza:
Beszéltél anyukáddal?
2012. máj. 2. 07:59
 57/60 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.Szerintem ezt nem tudjuk meg,hogy mi lesz,mert írtam volna privit és ezt hozta be.

"Sajnos a felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani (nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!

"

Kíváncsi lettem volna,hogy mit beszéltek.

2012. máj. 2. 08:01
 58/60 anonim ***** válasza:
48%

De kár,hogy nem tudjuk meg,mi történhetett tegnap.

A nővére reakciója érdekelt volna.

Az is lehet,hogy a kérdező bejelentkezve maradt és a nővére letörölte őt,ezzel is megkeserítve szegény húga életét...Ezzel is erősítve a húgában azt a tudatot,hogy "ő csak egy befogadott kis senki",pedig gyakorlatilag az ő pénzéből élnek.A nővérének az tetszett volna,ha a kérdező egy szót sem szólt volna senkinek semmiről,és csendben meghúzta volna magát a szobájában,gyakori köszöngetésekkel megtűzdelve,hogy őt befogadták...Szegény kérdező,remélem jobbra fordult a sorsa!

2012. máj. 2. 09:49
 59/60 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a privik miatt törölte magát.
2012. máj. 3. 14:11
 60/60 anonim ***** válasza:
Szerintem is a nővérkéje hatástalanította a netet nála.
2012. máj. 7. 21:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!