A nővérem és a családja nevel, mert anyu kiment külföldre. Nagykorúsíthatom magam? Ők csak lehúznak engem
16 éves leszek,anya 1,5 évvel ezelőtt kiment külföldre hogy az adósságainkat kitudja fizetni. Mindig küld pénzt tesómnak h fizesse be itthon a dolgokat,meg mert náluk lakok,és kell ruha,stb... meg h adjon nekem is zsebpénzt.
De nővérem igaz befizeti amit kell,de a maradék pénzt csak a férjére,magára és a közös gyerekükre költi. Nekem általában ha kell ruha,úgy veszi meg a turiban,hogy én nem is látom. Csak oda adja h megvettem neked,drága volt ám. anya ritkán jön haza,évente 2-3szor csak. Ilyenkor mindig kérdezi h minden ok-e ,de soha nem akartam idegesíteni h nem igazán. A zsebpénzt amit anyu küld abból néha megkapok egy ezrest vagy max kettőt. Holott,anya nem ennyit szán rám.
Most húsvétkor telt be a pohár,tesóm és családja elmentek wellneselni,én meg mehettem az alkesz apámhoz. Le fogadom h abból a pénzből spórolták össze amit anya nekem küld zsebpénz gyanánt,meg h a tesóm normálisan ruházzon meg minden.
Pedig direkt azért kerültem hivatalosan hozzájuk amig anya kint dolgozik,hogy ne apámhoz kelljen mennem,mert ő minden pénzt elinna.
Nyugi, engem is rendszeresen szidalmaznak privát üzenetekben. :)
Ha nem hagyja abba, írj a moderátoroknak, egy perc alatt megoldják a dolgot.
Amúgy remélem, megoldódik a problémád! Majd írj!
Utolsó vagyok.Szerintem ezt nem tudjuk meg,hogy mi lesz,mert írtam volna privit és ezt hozta be.
"Sajnos a felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani (nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!
"
Kíváncsi lettem volna,hogy mit beszéltek.
De kár,hogy nem tudjuk meg,mi történhetett tegnap.
A nővére reakciója érdekelt volna.
Az is lehet,hogy a kérdező bejelentkezve maradt és a nővére letörölte őt,ezzel is megkeserítve szegény húga életét...Ezzel is erősítve a húgában azt a tudatot,hogy "ő csak egy befogadott kis senki",pedig gyakorlatilag az ő pénzéből élnek.A nővérének az tetszett volna,ha a kérdező egy szót sem szólt volna senkinek semmiről,és csendben meghúzta volna magát a szobájában,gyakori köszöngetésekkel megtűzdelve,hogy őt befogadták...Szegény kérdező,remélem jobbra fordult a sorsa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!