A nővérem és a családja nevel, mert anyu kiment külföldre. Nagykorúsíthatom magam? Ők csak lehúznak engem
16 éves leszek,anya 1,5 évvel ezelőtt kiment külföldre hogy az adósságainkat kitudja fizetni. Mindig küld pénzt tesómnak h fizesse be itthon a dolgokat,meg mert náluk lakok,és kell ruha,stb... meg h adjon nekem is zsebpénzt.
De nővérem igaz befizeti amit kell,de a maradék pénzt csak a férjére,magára és a közös gyerekükre költi. Nekem általában ha kell ruha,úgy veszi meg a turiban,hogy én nem is látom. Csak oda adja h megvettem neked,drága volt ám. anya ritkán jön haza,évente 2-3szor csak. Ilyenkor mindig kérdezi h minden ok-e ,de soha nem akartam idegesíteni h nem igazán. A zsebpénzt amit anyu küld abból néha megkapok egy ezrest vagy max kettőt. Holott,anya nem ennyit szán rám.
Most húsvétkor telt be a pohár,tesóm és családja elmentek wellneselni,én meg mehettem az alkesz apámhoz. Le fogadom h abból a pénzből spórolták össze amit anya nekem küld zsebpénz gyanánt,meg h a tesóm normálisan ruházzon meg minden.
Pedig direkt azért kerültem hivatalosan hozzájuk amig anya kint dolgozik,hogy ne apámhoz kelljen mennem,mert ő minden pénzt elinna.
Mindenképpen szólni fogok anyukámnak,nem érdekel h tesóm lebeszél. mindig azt mondja h én felfújom a dolgot és így is rossz anyának h nincs itthon,hanem kint van nem kéne idegesítenem őt.
Csak olyan későn fog megjönni,majd csak valamikor nyár végén :( és ez nem olyan dolog amit skypon kéne megtárgyalni
És te nem tudsz pl. kimenni hozzá?
Nem mondtad, hogy külföldön hol van, de, ha beszéled a nyelvet, és ott tudsz suliba járni, sokkal jobb a jövőbeli kilátásod is talán. :) (Csak egy ötlet.)
A tesóm azt mondja h én hülye vagyok,és nem látom át hogy mennyit kell fizetni a hitelre,meg a lakásra meg minden. Próbálja be beszélni nekem h nem marad sok pénz abból amit anya küld,de tudom h ez nem igaz.
Amig anya nem ment ki külföldre tisztában voltam vele h mennnyi a hitel,a gáz,a villany a rezsi,stb... Úgyanígy most is tisztában vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!