Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmennétek a férjetekkel,...

Elmennétek a férjetekkel, vagy maradnátok?

Figyelt kérdés

Röviden annyi a helyzet, hogy én max gyedet kapok a fiam után még ebben az évben, a férjem pedig jelenleg minimálbérért dolgozik. Ennyiből élünk, de nem volt ez mindig így, ő vezetőként kétszer ennyit is keresett, de elveszítette az állását amikor a baba megszületett, így most nagyon nagy visszaesés, ráadásul nekem is "csak" a gyed van.

A környéken nem talál normálisan fizető állást, így felmerült, hogy el kell menni messzebbre, ahonnan nyilván nem tud hazajönni max. hétvégente. Ő szeretné, ha vele mennénk, de én a jelenlegi helyemre akarok visszamenni dolgozni, mert az legalább még biztos, és egyébként is hova vennének fel majd egy két éves gyerek mellett? Ő meg úgysem keresne annyit, hogy el tudja tartani tartani a családot, így megint ott vagyunk, ahol a part szakad. Ez örökös vitatéma közöttünk, mert én nem akarok menni, így ő engem érez egy normális állás gátjának, mivel hozzám van kötve. Na jó, ez így morbidnak hangzik, de a lényeg ez. Egyszerűen úgy érzem, hogy nem tudom felborítani az életemet csak azért, mert nem képes rendes munkát találni... tudom, gonosz vagyok, de közben meg nagyon elkeseredett is.

Ti mit tennétek ilyen helyzetben? Elmennétek az ismeretlenbe vállalva azt, hogy akkor nektek nem lesz munkátok, de a férjeteknek meg végre valami normális? Vagy menjen ő egyedül?

2012. ápr. 13. 21:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ha a párod messzebbre menne és lenne annyi fizetése, hogy mindhárman jobban élhetnétek,akkor én a helyedben vele mennék mindenképpen és mindenáron!Tudnátok még esetleg pénzt félretenni is!Úgy kell felfogni, hogy időszakos megoldás lenne ez csak!
2012. ápr. 13. 23:19
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán hogy merülhet fel benned olyan kérdés,hogy nem mennél vele? Ennyire nem bízol a sikerében? akkor mit vársz a házasságotoktól?

értem én,hogy fontosak az anyagiak.. de amíg te max GYED-n vagy tök mindegy hol laksz. S mi van ha az a másik város olyan lehetőségeket tartogat neked is. Nézzetek körül közösen.

Én olyan feleség vagyok aki mindent feladott azért ,mert a férjének másik városban lett munkája.... nem bántam meg.

2012. ápr. 14. 16:41
 23/25 anonim ***** válasza:
25%

"Havi 180.000 hármótoknak nem kevés"

Igen,éhezni pont elég....

2012. ápr. 15. 21:28
 24/25 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen az én "fizetésem" elmegy a rezsire, csekkekre, úgyhogy a kajára, tankolásra (munkához kell) és a gyerekcuccokra marad a férjem 60.000.-Ft-ja. Hát nem tudom, nekünk sajnos kevés. Pedig nincsenek nagy igényeink, a gyerek javarészt használt ruhákat hord még, csak a cipőt vesszük újonnan, de a pelenka és a zöldség-gyümölcs piszok drága, meg ha ne adj isten beteg valaki, akkor még az is plusz kiadást jelent... inkább nem is sorolom. Tudom, mások élnek ennél sokkal kevesebből, de mi nem erre voltunk berendezkedve, és már így is leadtunk nagyon sok mindenből...
2012. ápr. 16. 15:20
 25/25 A kérdező kommentje:

Nem a férjem sikerében nem bízok, hanem ebben a roh@dt világban nem tudok már... sajnos manapság normális helyre vagy kihalásos alapon, vagy csak protekcióval lehet bejutni... az ő szakmájában nagyon befolyásoló tényező a politika... ez pedig rajtunk és rajta kívülálló ok.

Gyedre azért nem megy el, mert akkor ugyanott lennénk, mint most, hiszen a keresete alapján már ő kevés gyedet kapna, én pedig kb. annyit keresnék, amivel kiegészítve ugyanannyira jönne ki az összbevételünk, mint most.

2012. ápr. 16. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!