Milyen gyakorisággal éltek a férjetekkel házaséletet? Számodra és számára ez elég esetleg sok?
Hetente 3-4x,ez mindkettőnknek elég,illetve én néha meglennék nélküle pár napig,de ha már odabújik hozzám,akkor nem tudok nemet mondani,meg nem is akarok.
Ti?
Az atlag az a heti 2. De nálunk van olyan hogy 1 hétig semmi ez általában akkor van mikor hétvégére esik a menzeszem. És olyan is van hogy naponta 2x 3x is több napon át ez nyaralásokkor van meg ha szabin vagyunk itton esetleg egy olyan hétvége mikor fekszünk egész nap.
Nekem néha sok a heti 2 is. De érdekes mikor meg napi többször van akkor rá vagyok hangolodva és van hogy én kezdeményezek du este is
Egy hölgy panaszodik a barátnőjének, hogy a férje két szeretkezés közben mindig megizzad.
-Miért, valami baja van?
-Nem is, csak közben van egy nyár!
Mi 3 eve vagyunk egy par, 2,5 eve elunk egyutt es 1 eve hazasodtunk ossze.
Atlagban hetente 4-6 alkalommal vagyunk egyutt,ez szerintem mindkettonknek pont megfelelo.
Most babat varok,es en azok koze tartozom,akik igy nem igazan kivanjak a szexet,igy bar ugyanugy megvan a heti 4-6,de ebbol kb. 1 amikor tenylegesen szeretkezunk,amugy meg oralisan elegitem ki (ezt nem erzem tehernek,mert azert,mert nekem most visszaesett a libidom,o meg ugyanugy kivanja,es orulok,ha oromet szerezhetek neki :-) ).
Amugy miert lett lepontozva nehany valaszolo,aki tok normalisan,a kerdesre valaszolt ? :O (Tudom,hogy nem feltetlen a kerdezo pontozta le oket...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!