Hogy álltok a volt férjetekkel/exekkel? Szerintetek ez mi?
2 éve szakítottunk az exemmel, 5 évet voltunk együtt. Nekem pár hónap után lett új párom, akivel hamar össze is költöztünk, májusban lesz az esküvőnk. Róla sokáig szinte semmit se tudtam, nem beszéltünk. Hallottam pár hónapja, hogy van barátnőjem megnéztem a csajt facebookon, gondoltam biztos nem komoly, elég semmilyen csaj, nem gondoltam, hogy az exem komolyan venné őt. Aztán 3 hete bejelölt ismerősnek a pasi, azóta látom miket irogatnak egymásnak, hogy mennyire szeretik egymást. Olyan furcsán érint. Nem értem miért. Eddig szinte nem is gondoltam rá, én szakítottam vele, nem érdekelt. Most meg nem is tudom. Nem lennék együtt vele többet, még ha egyedül lennék se, a vőlegényemet meg imádom, de ez a csaj, olyan furcsán érint. Eszembejut, hogy vajon szereti úgy, mint engem, vajon jobban, vajon szeretik a csajt a szülei, barátai(engem nem szerettek), vajon ugyanazokat mondja nekem, mint neki.
Mi lehet ez? Vagy természetes? Vagy esküvő előtti pánik?
26/N
Szerintem egyszerűen féltékeny vagy. Mivel nem érdekel már, nem a nő a bajod. Neked nem kellett Ő, Te rögtön új életet kezdtél, közben meg az a tudat tett boldoggá, hogy nélküled Ő semmit nem ér, és talán titkon még örültél is neki, hogy na ugye-ugye.
Ezért érinthet a dolog furán. Nélküled is él, sőt boldog, talán boldogabb mint veled volt.
Hagyd élni, és ne nézegesd az adatlapját. Mi közöd az életéhez, miután ott hagytad? Semmi!
Koncentrálj az esküvődre, neki meg magadba kívánj szintén sok boldogságot.
Féltékeny vagy ennyi az egész, ez természetes dolog
Én is voltam így, nekem már saját családom van de mikor megtudtam, hogy a jelenlegi barátnőjét mennyire szereti jobban mint annak idején engem akkor elszomorodtam, de végül is én is jobban szeretem a kislányom apukáját mint őt.
Viszont az adatlapját ne nézegesd, mert semmi értelme, csak magadat szomorítod el azokban a percekben.
Szerintem is normális az érzés. Szeretnénk azt hinni, hogy a volt párunknak mi voltunk a tökéletesek, és bár már vége van a kapcsolatnak, de reméljük, hogy nem úgy gondol vissza ránk, hogy de jó, hogy megszabadult tőlünk, és a jelenlegi párja mennyivel jobb, mint mi voltunk. Túl kell esni azon, hogy ráeszmélünk, hogy nélkülünk is lehet boldog, és azáltal, hogy kiléptünk az életéből, lehet, hogy valami jobb várja, mint amit mi nyújtani tudtunk. De ha ezt elfogadod, hogy nem te voltál neki a tökéletes társ, és elképzelhető, hogy jobban szereti a mostani párját, mint téged, akkor megnyugszol, és nem fogsz vele foglalkozni többé.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!