A férfiak miért nem vállalják tetteik következményeit? Képesek ilyen helyzetbe hozni egy nőt és eldobni a gyereküket?
Előre leszögezném tisztelet a kivételnek (bár úgy látszik elég kevés van belőle)!
Nővérem 28 éves és összejött egy vmivel idősebb házas emberrel. Annak a férfinak a házassága már régen nem jó, külön hálóban alszanak, csak a közös gyerek miatt vannak együtt. Megismerkedett nővéremmel, aki tényleg nagyon beleszeretett, olyannyira, hogy még az egészsége is ráment (kórházba került, de ezt most nem részletezném).
A lényeg, hogy most nővérem gyereket vár (aminek én ugyan nagyon örülök), és az elején a pasi még mondta is, hogy persze elválik, állítólag az eljárást is elindította, nézegetett már házat is. Erre egy hete közölte nővéremmel, hogy tuti nem ő az apa, ő bizony nem fog elválni. Most ott tartanak, hogy a gyerektartást vállalja, de semmi egyebet. Mégis hogy lehet valaki egy ekkora g*ci áruló szemétláda? Igen, nővérem kicsit naiv volt, de nem buta ő. Hogy lehet a férfiak 99 %-a ilyen gyáva? Legalábbis, ahogy így visszaolvasom a kérdéseket elég sok hasonló sztorival találkozni (bár lehet nem ártana a másik oldalról is meghallgatni a történetet).
Tesód boldog lett volna, ha a gyerekét és a feleségét ott hagyja ez az ember. Ha vele történik, tehát ha az Ő gyerekét és Őt hagyja ott, akkor miért nem boldog?
Hogy lehet valaki ennyire önző?
Nem értem ezen mit kell ragozni.
Szerinted a pasi a szemét, szerintünk a nővéred volt hülye.
17-es vagyok.
Tudod lehet, hogy tényleg mindenki magából indul ki. Pont ezért írtam amit írtam.
Úgy gondolom, hogy az aki képes ilyen szintű hazugságban élni nap mint nap, /nővéred is és az a pasi is/ az más hasonlóan gusztustalan hazugságra is képes.
A pasinak nem hinném el, hogy nincs még 20 gyereke szanaszét a világba, nővérednek meg nem hinném el, hogy ez a pasi volt az egyetlen ez idő alatt az ágyába.
Azért nem hinném el, mert én egy ilyen helyzetet képtelen lennék teremteni magam köré, és nem azért mert én ilyet tennék.
Hatalmas különbség.
Kérdező, arra válaszolj, hogy a nagy gyerekakarásban a pasi mikor vázolta a válást?
Mert szándékosan teherbe esni úgy, hogy kilátásban sincs válás, elég nagy hülyeségre utal.
Az általánosító kijelentéshez:
A férjem járt úgy húsz évesen, hogy besikerült neki egy gyerek egy laza kapcsolatban. Feleségül vette, 15 évig együtt is éltek, bár a válás már korábban borítékolható volt, mivel soha nem volt meg az alapvető vonzalom egymás iránt.
Viszont a gyerekével azóta is foglalkozik, napi szinten beszélnek, hetente többször találkoznak.
Én voltam szerető. Nem vagyok rá büszke, de szerelmes voltam. De még a nagy szerelem idején sem akartam, hogy ott hagyja a feleségét és ha könyörög sem egyezek bele a gyerekbe. Felfogtam, hogy SZERETŐ vagyok. Nem barátnő, nem társ, nem feleségjelölt.
A szerető egy pótlék, semmi több. A férjnek nem a felesége helyett, hanem mellett volt valakire szüksége.
Arról nem is beszélve, ha mondjuk mégis elválik és elveszi a nővéred: honnan fogjátok tudni, hogy a túlóra meg a sörözés a haverokkal nem egy új csaj?
Ez a férfi valóban egy gerinctelen, gyáva alak. De minden szemétségében benne volt a nővéred.
Csak a gyerekeket tudom sajnálni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!