A férfiak miért nem vállalják tetteik következményeit? Képesek ilyen helyzetbe hozni egy nőt és eldobni a gyereküket?
Előre leszögezném tisztelet a kivételnek (bár úgy látszik elég kevés van belőle)!
Nővérem 28 éves és összejött egy vmivel idősebb házas emberrel. Annak a férfinak a házassága már régen nem jó, külön hálóban alszanak, csak a közös gyerek miatt vannak együtt. Megismerkedett nővéremmel, aki tényleg nagyon beleszeretett, olyannyira, hogy még az egészsége is ráment (kórházba került, de ezt most nem részletezném).
A lényeg, hogy most nővérem gyereket vár (aminek én ugyan nagyon örülök), és az elején a pasi még mondta is, hogy persze elválik, állítólag az eljárást is elindította, nézegetett már házat is. Erre egy hete közölte nővéremmel, hogy tuti nem ő az apa, ő bizony nem fog elválni. Most ott tartanak, hogy a gyerektartást vállalja, de semmi egyebet. Mégis hogy lehet valaki egy ekkora g*ci áruló szemétláda? Igen, nővérem kicsit naiv volt, de nem buta ő. Hogy lehet a férfiak 99 %-a ilyen gyáva? Legalábbis, ahogy így visszaolvasom a kérdéseket elég sok hasonló sztorival találkozni (bár lehet nem ártana a másik oldalról is meghallgatni a történetet).
Bocs, de itt nem arról van szó, hogy van néhány kivétel, mert te 99%-ot írtál. At baromság.
A nővéred pedig ha annyi esze van,hogy házas emberrel gyereket csinál,ahelyett,hogy szépen (ahogy tisztességesen kéne) megvárná a válást,összeköltöznének ésmajd utána esne teherbe,akkor egye amit főzött.
És verje a popsiját a földhöz ha a pasi önként fizet. Mert úgylátszik mégse gennyláda
Azért szögezzünk le annyit, hogy az aki egy házas emberrel tervezi a jövőjét, nem hogy nem normális, hanem egy mocskos r-nc.
Szánalmasnak tartok minden olyan kijelentést, hogy mert a férjnek már régóta tönkrement a kapcsolata, már el akart válni. Egy nőnek miért nincs annyi esze, hogy átlássa miért kerülnek kimondásra ezek a mondatok?
Kedves kérdező. szerinted nővéred lefeküdt volna ezzel a kedves családfővel, ha az igazat mondja?
- Figyelj csak, én szeretem a családomat, sose hagyom el őket, de téged jól me..lak.
Ne sajnáld nővéredet, és főleg az idióta ri--nc viselkedéséből ne a férfiakat minősítsd.
Elég közönségesre sikerült ez a hozzászólásom, no de valahogy ebben a formában kívánkozott ki belőlem, nő létemre.
Mindennél jobban utálom a nővéred fajtákat, akik képesek hisztizni, mikor ők szar..nak oda ahova nem kéne.
Te meg a nővéredet véded és a pasit hibáztatod.
Mindketten hibáztak. Csak a nővéred szarabbul járt.
Bocs, de senki nem fog bólogatni neked!
Ha a pasi tényleg olyan őszintén akart gyereket, akkor azzal a résszel mi történt, hogy a "nagy akarásban" nem adta be a válópert?
Mert az oké, hogy a bíróság el tudja húzni a dolgot, de a beadás a váló fél szándékát jelzi.
"A kérdező kommentje:
Azt elfelejtitek, hogy a pasi ép úgy akarta azt a gyereket mint nővérem. Ha nem akarta volna, akkor kinyithatta volna a száját, nemde? Most jobb, hogy apa nélkül kell felnőnie annak a gyereknek? Hmm?"
Te elolvasod amit írsz? Képes vagy látni az összefüggéseket?
Mintha már lenne apukának egy gyereke. Akkor hogy is van ez? Ő nőjön föl apa nélkül?
Drága nővérednek nem volt több esze? Miért pont az ő gyerekét kéne az első gyereke helyett nevelnie?
A pasi helyébe meg csináltatnék apaságit, hátha nővérednek nem ez volt az egyetlen hatalmas erkölcsi botlása.
Szerintem a legnagyobb butaság hinni egy nős férfinak, hogy majd elválik! Szerinted miért volt a nővéreddel? Mert vmit nem kapott meg a feleségétől és ezért tartott szeretőt. Ergó esze ágában sem volt elválni, csak jól szórakozott a nővéreddel, mert a felesége már nem akart vele szexelni.
A nővéred pedig nem kicsit volt buta, hanem nagyon. Azt hitte, hogy majd ő terhes lesz akkor hipp hopp a pasi otthagyja a feleségét? Ezzel pasit fogni a mai világban már nem lehet!
Öhm. HÁNY ÉVES VAGY, EMBER?
Vannak szemét pasik. Ők azokkal szemétkednek, akik hagyják is magukat! Sorolhatom hol rontotta el a kisasszony?
1)egy családos férfival jött össze(beleszeretett, egyem a szivét - csakhogy az embernek agya is van, ami abban segítene, hogy ne kerüljön az ilyen embernek nevezett ösztönlény ilyen helyzetbe, mint a tesó.)
2)Elhitte, hogy válik ez a jóember.
3)Hajlandó volt gyereket összerakni neki
Éééérdekes, az én párom nem ilyen szemétláda. Biztos ő is beletartozik ebbe a szűk 1%-ba, meg még ezernyi másik férfi. A nők is tudnak felelőtlenek lenni, nem kell messzire menned, hogy lásd: ott a nővéred.
Röhejes, hogy ennyire nem látod át a dolgokat, és idejössz ócsárolni a pasikat. Igen, szemét volt a férfi. És igen, ezt el lehetett volna kerülni, ha nővéred észnél van. Szóval szerintem még a nőktől se várj megerősítést, ugyanis én is az vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!