Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon kiakadtam, milyen...

Nagyon kiakadtam, milyen ember ez mégis?

Figyelt kérdés

Friss nyugdíjas, férfi, kertes házban lakik és semmit nem csinál azon kívül, hogy a gép előtt ül meg tévézik. A felesége, törékeny nő (szintén nyugdíjas) reggeltől estig pörög. A férfi röhögve meséli, hogy a felesége délelőtt főz, takarít, délután a kertben munkálkodik, ő meg pihen. A kényelemre van gondja, de azt kitalálja, más mit csináljon... 2 percenként cigizik, közben megfullad, beteg a tüdeje. A kutya, amire akkora szüksége volt, a kertes ház udvarán van másfél méteres láncon szenved, hogy azzal elmenne sétálni, vagy leengedné és játszana vele, az nem...

Előadja, hogy milyen nagy beteg, de ha szórakozni kell menni, semmi baja... Most kiakadtam, mert az apósomról van szó és páromnak most van egy hét leállás a munkahelyén, és mivel az após megneszelte, már hívja, hogy nyírja le náluk a füvet. Egy tök pici udvar, és ő nem tudja persze megcsinálni, nem fér bele az idejébe meg gondolom ahhoz nem elég egészséges. De eljönni ilyen messzire a páromért kocsival és vissza, az oké. Anyagi gondjaik vannak, de azért a mostani benzinárakkal megy az, hogy 60 km-t levezessen, csak hogy a fia nyírja le helyette a füvet.

Egyszerűen egy hasznavehetetlen ember, míg apám már annyi mindent segített nekünk, ha volt gond, megoldotta, ez meg akkor hív, ha kell valami... (pénz is akár)

2012. ápr. 10. 11:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Hát döntött... vitatkoztunk és úgy látszik, lelépett. Míg wc-re mentem, összepakolt és hazament. Vagyis gondolom, hogy oda, nem látom a táskáját sem a bukszáját, és a telefonját. Biztos jobb is így.

"

Anyám és Te ezzel a puha p@ccsel élsz együtt???? Vissza se engedném. Apósodat meg jól kiosztanám, ha már megcsinálta kölykét, és az asszony hátán oly kényelmesen eléldegél, lassan el kellene kezdeni felnőtt ember módjára felelősséggel éldegélni. Ha párodnak ez nem tettszik akkor Ő nem a Te párod, hanem a szülei csahos kis ölebe, de férfinak biztos nem nevezném.... atyaég milyen hímneműek élnek itt??? Lásd előre a sorsod... Ha most ezt csinálja a párod, hogy ugrik mint kiskutya, és faképnél hagy sunyin, ha valami nézeteltérés van köztetek, mi a garancia arra, hogy nem lesz olyan mint az apja. Tudod az alma meg a fa... De Te tudod, a Te életed

2012. ápr. 20. 16:48
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem lépett le, csak én fújtam fel a dolgot. Mivel elvitte a táskáját, azt hittem, hazament. Kiderült, hogy csak járt egyet, hogy lenyugodjanak a kedélyek mindkét részről, meg boltba ment, azért kellett a táska.

Pedig én biztosra vettem, hogy hazament, vagy legalábbis hívta apucit, jöjjön érte. Teljesen ledöbbent, hogy ezt hittem róla.

Mivel a vita hevében mondtam neki olyat, hogy akkor húzzon csak haza hozzájuk, arra gondoltam, meg is tette. Természetesen akkor többé nem álltam volna vele szóba!

2012. ápr. 20. 16:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Te se tudod már eldönteni, mit akarsz. Először azt mondod, hogy húzzon haza, aztán mikor azt hiszed, hogy hazament, megsértődsz, most meg azon sértődsz meg, hogy mégsem ment haza? Veled se lehet könnyű élni.
2012. ápr. 23. 16:49
 14/14 A kérdező kommentje:
Mi van? :D Azon dehogy sértődtem be, hogy mégis hazajött.
2012. ápr. 23. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!