Van olyan ember a szeretteid között, akiben még nem csalódtál soha?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 6. 22:06
3/28 anonim válasza:
van.például a nagymamáim.de már meghaltak.aztán anyukám nagynénje(a nagyim uncsija)hál'istennek még él:)15/L.
4/28 anonim válasza:
ŐŐŐőőőő nem. VAgy, várjál csak!....hmmm....nem, nem volt.
23N
5/28 anonim válasza:
Anyu. ...de Ő már sajnos nem él. Tényleg soha nem okozott csalódást, mindig számíthattam Rá!
6/28 anonim válasza:
Nincs!Mindenkiben csalódtam már,anyuban és apuban is,a testvéremben és a férjemben is...jaaaaa a 2 éves kisfiamban még nem:))és remélem nem is fogok:)
7/28 anonim válasza:
A férjem és anyukám. Apámban és a bátyámban csalódtam már.
8/28 anonim válasza:
nagyim, papám már nem él sajnos. őket szerettem a legjobban, soha nem csalódtam bennük, mindent megtettek, amit egy nagyszülő megtehet az unokájáért.
anyumban sem csalódtam még különösebben, de volt, amikor jogosan voltam kiborulva rá. aztán persze megoldódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!