Van olyan ember a szeretteid között, akiben még nem csalódtál soha?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 6. 22:06
11/28 anonim válasza:
Nagymamámban nem, aki a lelki társam egyben. :)
És a Páromban sem.
A többiekben sem nagyot, de tőlük van olyan tüske, ami kapásból eszembe jut.
23N
12/28 anonim válasza:
A legjobb barátnőm és a vőlegényem.
23/N
13/28 anonim válasza:
Szüleimben, nagyszüleimben nem csalódtam sose, és több olyan barátnőm is van, akikre tudom, hogy bármikor számíthatok, soha nem csalódnék bennük.
15/28 anonim válasza:
Az anyukám és az öcsém.Mindenki más már annyiszor megbántott,hogy számát sem tudom.A legrosszabb árulás pont az apámtól ért.
16/28 anonim válasza:
Nagyszüleim, szüleim, testvérem, párom.
Attól függ, mit értünk csalódás alatt. Olyan pl. volt, hogy azt hittem, hogy a tesóm el fog jönni velem egy előadásra, de nem jött, és rosszul esett, bizonyos értelemben csalódtam benne. Ilyen sok van, és szerintem mindenkiben csalódhat ilyen mértékben az ember, de olyan igazi, amitől elmegy az életkedvem is, annyira rosszul esett, olyan még nem volt:)
17/28 anonim válasza:
Anyukam, hugom, parom, keresztapam, anyai nagymamam, nagypapam. A legszomorubb, hogy mindenki mas csunyan k.baszott mar velem, csak mert sajnaljak tolem azt a 10 000 forintot, amit neha kapok a 'csaladtol':))) undoritoak. Sajnos mindezek ellenere meg van, akit szeretek.
18/28 anonim válasza:
jah, mindenki. Ugyanis senkitöl sem varok el semmi különöset. Szeretem öket, igy joban is vagyunk egymassal.
19/28 anonim válasza:
A Dédim és Dédipapám! Nagyon-nagyon jó emberek és éljenek még sokáig !!
20/28 anonim válasza:
A nagyszüleimben és kutyáimban nem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!