Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet valaki ennyire...

Hogy lehet valaki ennyire nyugodt? Végül is csak pár ember életét rontotta el ezzel.

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy van egy ismerősöm, aki terhes. 3 hónapig nem jött meg neki, mire elment egyáltalán az orvoshoz, hogy valami baj lehet. Pedig gondolhatta, hogy terhes, mivel szexelt... Nem tudom elképzelni, hogy tudott ülni a hátsóján és malmozni. Én gyógyszert szedek, napra pontosan jön meg, általában reggel már megvan, mikor felkelek. Legutóbb csak este jött meg és már akkor ki voltam akadva, biztos én vagyok a szerencsétlen 0,1% aki gyógyszer mellett lett terhes.

Visszatérve, mivel ugye már elég idős volt a baba, elvetetni nem lehetett. De így meg nincs pénzük kb. semmire, kérdéses egyáltalán, hogy a mostani párja-e az apja a gyereknek.. meg ilyen finomságok.

Találkoztatok már ilyennel?

2012. ápr. 6. 12:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Persze.

Hülyének hívják, onnan lehet megismerni, hogy rendkívül hatékonyan szaporodik.

Egyébként pedig lehet, van valami "mentőterve".

Esetleg örökbeadás, ilyesmi?

2012. ápr. 6. 12:16
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenek nagyon tudatlan emberek.Nehéz lenne megértetni velük, hogyan kellene normálisan élni és előre gondolkodni.
2012. ápr. 6. 12:16
 3/14 anonim ***** válasza:
30%
Ki neked ez az ismerős? Szerintem ne szólj bele mások életébe, tudod nem mindenki egyforma, van aki nem foglalkozik semmivel pl az ismerősöd. Az ő dolguk hogy miből fogják eltartani a babát.
2012. ápr. 6. 12:17
 4/14 A kérdező kommentje:

A tervük az, hogy megtartják. Nem akarják örökbe adni. Szerintem fel sem merült bennük. Szerencsétlen srácba végig ott lesz a kétely, hogy lehet nem is az ő gyereke.

Utolsó, ha azt írom, hogy ismerősöm, akkor ismerősöm. Nem barátom, családtagom. Ismerősöm. Mi olyan nehéz ebbe? Bele nem szóltam az életükbe, az máshogy néz ki. Akkor megmondanám, hogy mit csináljanak. Csak feltettem egy kérdést, aminek ez a lány az alapja. Mert eddig egyszerűen nem gondoltam volna, hogy vannak ilyen gyökér emberek..

Az meg biztosan az ő dolguk, hogy miből tartják el, mert én nem fogok nekik segíteni..

2012. ápr. 6. 12:20
 5/14 anonim ***** válasza:
71%
ha ismerős, nem barát, családtag, csak ismerős. akkor biztosan nem is várják tőled, hogy te segíts majd nekik ;)
2012. ápr. 6. 12:26
 6/14 anonim ***** válasza:
62%
Azért kérdeztem hogy milyen ismerős mert nekem van távolabbi rokonom akit ismerősnek hívok de ha ilyen helyzetbe kerülnének elmondanám a véleményemet. De van olyan ismerősöm akikkel 3 éve nem találkoztam, azoknak szarnék a fejükre mert semmi közöm hozzá. Mellesleg nem gyökérség kérdése hanem kur*a nagy felelőtlenség. Védekeztek egyáltalán? Ha igen akkor van ilyen, sajnos elég sűrűn, de ma már létezik 72 órás tabletta is. Ha meg nem, akkor úgy kell nekik...
2012. ápr. 6. 12:27
 7/14 anonim ***** válasza:
81%
Nemrég néztem a MTV-n (zenecsatorna) a tinimamikat, volt egy pár, max 16 évesek lehettek, teherbe esett a csaj, megszülte és örökbe adta a babát...dura volt látni, ahogy szenvednek, hogy ott van velük 9 hónapig, megszüli, átölelik, megszeretik, erre oda kell valaki másnak adni a saját gyereküket...komolyan minden tiszteletem az övüké, okosan döntöttek. Én nem tudom mit csinálnék ebben a helyzetben, jó hülye volt az ismerősöd az biztos...majd megoldják ahogy tudják.
2012. ápr. 6. 12:29
 8/14 DannyZuko ***** válasza:
68%
Kedves ismim járt ennek béta verziójával szerencsétlenül... A csaj gyógyszert szedett, csak bebalekolta a srácot, hogy nem szedte be és huppsssszi... nincsak... két vonal... Az ilyet agyon tudnám vágni!
2012. ápr. 6. 12:39
 9/14 anonim ***** válasza:
73%

Az ilyen emberek túl buták ahhoz, hogy stresszeljenek bármin is.

A fiú meg miért ne bizonyosodhatna meg róla, hogy ő-e az apa? Létezik már apasági vizsgálat. Persze el tudom képzelni, hogy az ilyen emberek még csak nem is hallottak róla.

2012. ápr. 6. 12:41
 10/14 anonim ***** válasza:
48%

Arra még nem gondoltál, hogy azért "malmozott" 3 hónapig,mert tudta hogy nem ésszel, hanem szívvel szeretne dönteni? Nem azt mondom hogy nem felelőtlen, persze csak akkor ha tényleg nem akarta, /ami nem egyenől azzal, hogy veled nem osztotta meg a legbelsőbb magánügyét "csak ismerőssel"/de könyörgöm. Ki vagy Te, hogy egy "ismerős" életét kritizáld, vagy akár pálcát törj felette. Írod, hogy Te ezt a témát máshogy, felelősséggel kezeled, de az eddigi válaszaidból az egyértelműen látszik, hogy ezen kívül vannak fejlesztésre váró területek az életed más területein.

Azt se igen értem, hogy honnan tudsz egy "csak ismerősről" bizalmas infókat? Gondolok itt arra, hogy az apa kiléte nem egyértelmű. Honnan tudod mennyiből élnek?

Egy utolsó kérdés...

Ha az apa is mellette áll, és eszük ágába sincs elvetetni a babát, akkor nem gondolod, hogy Te kombinálsz csak, és nekik közel se olyan rossz, mint ahogy Te azt beállítod, vagy amilyen rossznak azt látni szeretnéd?

2012. ápr. 6. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!