Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet valaki ennyire...

Hogy lehet valaki ennyire nyugodt? Végül is csak pár ember életét rontotta el ezzel.

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy van egy ismerősöm, aki terhes. 3 hónapig nem jött meg neki, mire elment egyáltalán az orvoshoz, hogy valami baj lehet. Pedig gondolhatta, hogy terhes, mivel szexelt... Nem tudom elképzelni, hogy tudott ülni a hátsóján és malmozni. Én gyógyszert szedek, napra pontosan jön meg, általában reggel már megvan, mikor felkelek. Legutóbb csak este jött meg és már akkor ki voltam akadva, biztos én vagyok a szerencsétlen 0,1% aki gyógyszer mellett lett terhes.

Visszatérve, mivel ugye már elég idős volt a baba, elvetetni nem lehetett. De így meg nincs pénzük kb. semmire, kérdéses egyáltalán, hogy a mostani párja-e az apja a gyereknek.. meg ilyen finomságok.

Találkoztatok már ilyennel?

2012. ápr. 6. 12:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10. vagyok, még egy kérdés.

Hány évesek egyáltalán?

2012. ápr. 6. 13:00
 12/14 anonim ***** válasza:
26%

Hát hasonlóval találkoztam már.Egy évf.társam általános iskola nyolcadikban terhes lett.Igen 14 évesen.Ha jól számolok már 9-10éves lehet a kisfia.Egy nála 12évvel idősebb palitól lett terhes.Azóta is együtt vannak.A csajnak azóta sincs meg az érettségije,viszont dolgozik stb....

Tipikusan az a csaj volt emlékszem az évfolyamba,akiről mindenki mondta irigykedve kislányként, hogy milyen ribis, meg minek jár ilyen ruhákba stb...

2012. ápr. 6. 13:07
 13/14 A kérdező kommentje:

Az apuka jó ismerősünk, ő öntötte ki a szívét, hogy lehet nem is övé a kicsi. Onnan tudom. Tőle tudom, hogy ha az egyik rokonuk nem adja oda nekik a hétvégi házát, akkor fogalma sincs hol fognak lakni, mert hiába dolgozik szegény apuka suli mellett, annyi pénze még sincs, hogy albérletben lakjanak vagy házat vegyenek. Volt szó apasági tesztről is, csak aztán mégse, mert hogy a srác akkor is marad velük, mert szereti a lányt, ha nem az ő gyereke és nem tudná cserben hagyni őket. A lány biztosan nem azért malmozott, mert nem tudta eldönteni mit csináljon, hanem mert nem is tudta, hogy bármit is tennie kellene. Szerencsétlen apukának annyira nem jó, ő mondta, nem állítja be így senki. Mondhatni beletörődött már a helyzetbe, de elfogadni, megérteni sose fogja. A tejfakasztó bulira is pont akkora kedvvel hívta meg a haverokat, mintha temetésre hívná őket.

20 és 25 közöttiek.

2012. ápr. 6. 13:29
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne foglalkozz vele, nem a te dolgod, majd ők megoldják úgy ahogy tudják. Biztos, hogy én mások hülyesége miatt nem fárasztanám magam.
2012. ápr. 6. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!