Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek kellene egy ilyen ember?

Nektek kellene egy ilyen ember?

Figyelt kérdés
Három hónapja van egy barátom. Ő sajnos messze lakik tőlem. Egyszer már találkoztunk és napi szinten tartottuk a kapcsolatot vagy telon vagy neten. Pár napja kikapcsolták mindkét szolgáltatást nála. Én erről nem tudtam, csak feltünt hogy nem keres. Másnap hívtam, akkor mondta hogy mi történt. Megkértem hogy másnem, majd hívjon fel pár percre fülkéből. Teltek a napok, de nem telefonált. Ma felhívtam, és megkérdeztem miért nem hívott fel, miért nem keresett? Azt válaszolta azért, mert nincs értelme fülkéből hívnia, mert az utca zajától semmit sem hallani. Tudja hogy nekem ez rosszul esik, de tartja magát ahhoz hogy nem fog hívni emiatt fülkéből, amig nem lesz másik telefonja, és ne gondoljam azt hogy nem azért nem hív mert nem szeret. Ha erre nem képes, akkor mit várhatok tőle?
2012. ápr. 3. 13:11
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
62%

hát..én se telefonálnék fülkéből...csak ha nagyon muszáj...de azért, hogy csevegjek biztos hogy nem..hallhatja bárki...tényleg nem lehet normálisan hallani semmit...ennek semmi értelme...addig várj türelmesen, mig szerez új telot....vagy hivd fel te!

23L

2012. ápr. 3. 13:13
 2/49 anonim ***** válasza:
77%
Ez hülyeség.Ha nem volt telóm,telefonfülkéből telefonáltam,kerestem olyat ahol nem nagy a zaj,és kibírtam azt az 1-2percet,mivel fontos volt.Ennyit simán meg kellene hogy tegyen,mi van ha 2évig nem lesz új telefonja,akkor addig nem telefonál?:)
2012. ápr. 3. 13:20
 3/49 anonim válasza:
83%
Sajnos a távkapcsolatok nagyrésze halálra van ítélve... Előbb utóbb elhalványulnak az érzések, főleg ha nem találkoztok. A beszélgetések, csetelések nem helyettesíthezik a személyes találkozásokat.
2012. ápr. 3. 13:21
 4/49 anonim ***** válasza:
95%

nálunk 1 óra internetezés a netcafében kb 250 ft.

ha ennyit nem tud hetente összeszedni, nem venném komolyan.

biztos van olyan haverja akinél tudna internetezni, hogy napi 10-15 percet beszéljetek.

Én biztos minden követ megmozgatnék. Ha mást nem, a netről tudna ingyen smst küldeni.

2012. ápr. 3. 13:22
 5/49 A kérdező kommentje:
Be is vallotta, hogy tudja jól hogy ez engem bánt, de ő mégsem fog fülkéből hívni engem. De két hét mulva találkozni akar velem. Ezek után nem tudom hogy én is szeretnék-e találkozni vele...
2012. ápr. 3. 13:24
 6/49 anonim ***** válasza:
93%

Attól még, hogy kikapcsolták a netet, otthon wordbe megírhatja a levelet és elküldheti valami netes helyről, könyvtárból, és akkor nem megy az idő az irkálgatással, csak bemásolja. El nem hiszem, hogy suliban sincsen net.

Egyébként meg van kis keze, lába, ír egy levelet és feladja a piros postaládán keresztül, nem vágja földhöz 80 Ft. Az emberiség kihalna, ha ennyire tutyimutyi lenen mindenki.

Ha igazán érdekelnéd, akkor megtalálná az utat hozzád, én légipostán küldtem leveleket anno az USA-ba, gyorsabb volt, mint a belföldi posta.

2012. ápr. 3. 13:25
 7/49 A kérdező kommentje:
Én is azt mondtam neki, hogy ha akarná, akkor megtalálná a módját hogy vmilyen formában kapcsolatba lépjen velem.
2012. ápr. 3. 13:26
 8/49 anonim ***** válasza:
90%
Húú de olcsó kifogás. Nem vagy Te neki fontos, egy fikarcnyit sem! Aki fontos, akit szeretek, annak legalább a hangját akarom hallani, még ha csak egy pár percig is. Egyik szomszédom minden este beszél a 200 km-re lévő barátjával, nekik van vonalas telefonjuk, és lebeszélhető a havidíj. A srác minden este 7-kor lemegy a fülkéhez, és ott beszélnek egy pár percet, vagy mikor mennyit. Így megy ez már évek óta, minek fizessenek mobilszámlát, amikor így meg tudják oldani. A srácnak nem nyűg lemenni a fülkéhez, sem nyáron, sem télen, sosem keres kifogásokat, és még arra sem panaszkodtak sosem, hogy nem hallják egymást. Tudod ha valamit meg akarsz oldani, akkor megoldod bárhogy, ha nem akarod, akkor mindig van kifogás. hagyd ezt a srácot, és keress olyat akinek fontos vagy!
2012. ápr. 3. 13:26
 9/49 A kérdező kommentje:
Ő otthon dolgozik, és azt is mondta hogy lusta lemenni a fülkéhez, meg a zaj stb...
2012. ápr. 3. 13:29
 10/49 anonim ***** válasza:
88%

Ha otthon dolgozik, egész biztos, hogy naponta-kétnaponta kimozdul otthonról, ha másért nem, hogy levegőzzön, kiszellőztesse a fejét, vagy azért, hogy emberek között legyen, stb. stb.

Kifogás!

2012. ápr. 3. 13:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!