Nektek kellene egy ilyen ember?
Figyelt kérdés
Három hónapja van egy barátom. Ő sajnos messze lakik tőlem. Egyszer már találkoztunk és napi szinten tartottuk a kapcsolatot vagy telon vagy neten. Pár napja kikapcsolták mindkét szolgáltatást nála. Én erről nem tudtam, csak feltünt hogy nem keres. Másnap hívtam, akkor mondta hogy mi történt. Megkértem hogy másnem, majd hívjon fel pár percre fülkéből. Teltek a napok, de nem telefonált. Ma felhívtam, és megkérdeztem miért nem hívott fel, miért nem keresett? Azt válaszolta azért, mert nincs értelme fülkéből hívnia, mert az utca zajától semmit sem hallani. Tudja hogy nekem ez rosszul esik, de tartja magát ahhoz hogy nem fog hívni emiatt fülkéből, amig nem lesz másik telefonja, és ne gondoljam azt hogy nem azért nem hív mert nem szeret. Ha erre nem képes, akkor mit várhatok tőle?2012. ápr. 3. 13:11
11/49 A kérdező kommentje:
Meg is mondtam neki hogy ez kifogás! És két hét mulva találkozni akar velem? Hogyan? Majd én hívogassam addig, aztán ugorjak a nyakába örömömben? Bocs, de ideges vagyok.
2012. ápr. 3. 13:38
12/49 anonim válasza:
Nem kellesz neki eléggé, ez a nagy büdös helyzet.
13/49 anonim válasza:
figyelj nálam is volt nem egyszer hogy kikapcsolták a telefont és a netet, ha reggel kikapcsolták akkor mentem is feltölteni a kártyás telóm és arról sms-eztem.
Három hónap alatt csak egyszer találkoztatok ez így nem kapcsolat még haverkodásnak se mondanám.
És nem az a legnagyobb baj, hogy nem hív hanem az, hogy havonta még egyszer sem találkoztok
14/49 anonim válasza:
Komolyan, neked nehéz telefonálni. Ilyen esetben érthető lenne, ha te keresnéd pár napig. Én se mennék fülkébe.
15/49 anonim válasza:
nekem mar az is gyanus lenne hogy hirtelen kikapcsolnak neki mindent...miert is? ez a pasi le akar razni csak nem meri a szemedbemondani. ha igazan szeretne elmenne egyik haverjahoz netzni...ja de gondolom nincs senkinek sem internete...na neemmaar
16/49 anonim válasza:
vajon mennyire érdekelheted, ha még a szemedbe is mondja, h lusta lemenni a fülkéig... egyszer találkoztatok (arról nem írtál, h milyen csodás, felemelő érzés volt az első alkalom, szóval vszínűleg még ez sem), a füle botját sem mozdítja, igazából ez csak egy felületes ismeretség, gyenge próbálkozás, szerintem ő is annak fogja fel. túl sok időt, energiát nem szánnék rá a helyedben. ha ebből lehetne valami, eleve nem így alakult volna
17/49 anonim válasza:
Röptesd meg de nagyon gyorsan ezt a kamu díszpéldányt!
18/49 anonim válasza:
Neharagudj Kérdező de ez nem járás,nem párkapcsolat...
19/49 anonim válasza:
De akkor te hogy tudod felhivni ha kikapcsolták. Telójat? Nem értem..
20/49 anonim válasza:
ma 13:52
ha valakinek a kimenő hívását tiltják attól még őt lehet hívni ha jól tudom 1 hónapig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!