Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek kellene egy ilyen ember?

Nektek kellene egy ilyen ember?

Figyelt kérdés
Három hónapja van egy barátom. Ő sajnos messze lakik tőlem. Egyszer már találkoztunk és napi szinten tartottuk a kapcsolatot vagy telon vagy neten. Pár napja kikapcsolták mindkét szolgáltatást nála. Én erről nem tudtam, csak feltünt hogy nem keres. Másnap hívtam, akkor mondta hogy mi történt. Megkértem hogy másnem, majd hívjon fel pár percre fülkéből. Teltek a napok, de nem telefonált. Ma felhívtam, és megkérdeztem miért nem hívott fel, miért nem keresett? Azt válaszolta azért, mert nincs értelme fülkéből hívnia, mert az utca zajától semmit sem hallani. Tudja hogy nekem ez rosszul esik, de tartja magát ahhoz hogy nem fog hívni emiatt fülkéből, amig nem lesz másik telefonja, és ne gondoljam azt hogy nem azért nem hív mert nem szeret. Ha erre nem képes, akkor mit várhatok tőle?
2012. ápr. 3. 13:11
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
mert tényleg megalázó. igen, önts tiszta vizet a pohárba. ha érdekled, meg fogja erőltetni magát. ha nem, kár nyüglődni
2012. ápr. 3. 14:15
 32/49 anonim ***** válasza:
9%
Mondd meg neki nyíltan, konkrétan, hogy neked ez így nem megy, fejezzétek be, bár nagyon nincs is mit befejezni. Amúgy meg még odadöfnék neki, megérdemli, hogy van egy másik srác, akit sokkal jobban kedvelsz, és ő is Téged, és már be is vallotta, hogy komolyabbat is el tudna Veled képzelni!
2012. ápr. 3. 14:20
 33/49 anonim ***** válasza:
47%

Ooo amellett a teny mellett mindenki elsuhan, h harom honapja jarnak es egyszer talalkoztak?

Csak en tartom viccnek az egeszet?

2012. ápr. 3. 14:20
 34/49 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer találkoztatok és azt mondja, hogy "nem azért nem hív mert nem szeret".

Én az ilyet nem tudom megérteni, ha egyszer találkoztatok akkor mégis hogy szerethetne??????

És már bocs, de én ezt kapcsolatnak se nevezném.

Ő kb. szórakozik, unalmas perceibe néha felhív/ rád dob egy sms-t de az biztos hogy semmit nem jelentesz neki. Most egy kicsit meg kellene elöltetnie magát, hogy tudjátok tartani a kapcsolatot és ez már máris nem tetszik neki. Nem egyértelmű?

2012. ápr. 3. 14:21
 35/49 anonim ***** válasza:
100%

Te is beláttad kérdező,hogy csak bolondít Téged...Tedd lapátra ezt a suttyót!

Szerintem,(de ez csak az én véleményem) rajtad kívül még van pár csaj akit hülyít.Ezek a netes suttyók úgy szokták...

2012. ápr. 3. 14:25
 36/49 anonim ***** válasza:

ma 14:20

ezt más is észre vette

2012. ápr. 3. 14:27
 37/49 A kérdező kommentje:
Persze hogy beláttam, ez számomra sem volt kérdéses.
2012. ápr. 3. 14:30
 38/49 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedre a válaszom: "Nektek kellene egy ilyen ember?"

-Isten mentsen engem és minden nőt az ilyen pasiktól!

Egyértelmű,hogy nem kellene!

2012. ápr. 3. 14:32
 39/49 A kérdező kommentje:
Köztünk több mint 300 km távolság van, tehát ha anyagilag kiszámoljátok az utiköltséget oda-vissza, akkor érthetőbb hogy eddig miért csak egyszer találkoztunk.
2012. ápr. 3. 14:33
 40/49 anonim ***** válasza:
Nekem nem kellene ilyen ember!Aki nem këpes sehogy a kapcs. tartani.Nem hiszem el h. egy barátja sincs,h. kölcsön adná neki a telcsit!Még ha csupán 1 percre is!Én a helyedbe ott hagynám.
2012. ápr. 3. 14:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!