Nektek kellene egy ilyen ember?
Szerintem is dobd!
Nekünk is kikapcsolták a netünket miköztünk is 130 km táv volt és 8 hónapig csak MSN meg cset E-mail volt, a pénz miatt nem taliztunk ez idő alatt 1x sem. Szóval kikapcsolták nálam a netet, de én 2 naponta befizettem azt a 130 Ft-ot egy internetes kávéházba, hogy beszélhessek Vele! Pedig akkor még sulis voltam, az össz pénzem egy hónapban pár száz Ft volt...
23/N
Amikor találkoztatok ki ment kihez?
Mert,nekem úgy jön le ez az egész,hogy ez a pasi,csak egy szerencsétlen csóringer,aki egésznap otthon ül,aztán unalmában behülyíti a naív nőket...
Otthon dolgozik,ebédet hozat,stb...Közben meg kikapcsolják a netjét és a telóját...Hm...Azt hiszem erre mondják azt,hogy messziről jött ember azt mond amit akar...
Elhiszem,hogy fáj Neked,és sajnállak is,mert a barátnőm is volt ilyen helyzetben!Szegényem úgy belehabarodott abba a dögbe,hogy amikor ő már nem kereste,akkor ő az utolsó pénzét is arra költötte,hogy feltöltse a telóját.Sokszor még tőlem is kért kölcsön.Persze az a suttyó hitegette,hogy majd megkapja a pénzét (valami építési vállalkozónak adta ki magát) akkor visszaadja a bnőmnek a beszélgetésekre szánt pénzt,sőt többet.
Persze a barátnőm meg benyelte,mert rossz lelkiállapotban volt,amikor ez a férfiak szégyene elkezdett vele chatelni,és figyelmeskedni,udvariaskodni,és eljátszotta a nagy hőst.Egyszer találkoztak,a barátnőm ment hozzá (saját költségén),és ott semerre sem mentek,csak a boltba ment le a bnőm főzni valóér,hogy főzzön.Persze azt is ő állta.És jön a poén,hogy a végén kiderült,hogy a lakás amiben együtt töltötték a hétvégét,az nem a pasié volt,hanem egy barátjáé,mert a pasi vmi putriban lakott a szüleivel...
Na,ezért nem fogok soha egy pasinak sem hinni a neten,mert tanultam Viki esetéből.
A szerelemben nincs akadály.Akik szeretik,keresik egymást,nem számít a távolság.Amikor én fiatal voltam,még nem volt mobilteló,internet,stb.
Mi se egy városban laktunk a férjemmel,vonattal járt hozzám,ill. leveleztünk.Ti,fiatalok,már nem is tudjátok, milyen romantikus volt várni a postást ,hoz -e levelet.
A férjem 1,5 évig volt katona,és közben tartottuk a kapcsolatot,!KÉZZEL ÍROTT LEVÉL,nem email...
Táviratot küldtem neki apum halálakor...
Vezetékes telefonunk se volt, de volt telefonfülke...
Nem olvastam végig a h.szólásokat.
De szerintem aki akar, az talál módot,hogy tartsa veled a kapcsolatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!