Nektek kellene egy ilyen ember?
Figyelt kérdés
Három hónapja van egy barátom. Ő sajnos messze lakik tőlem. Egyszer már találkoztunk és napi szinten tartottuk a kapcsolatot vagy telon vagy neten. Pár napja kikapcsolták mindkét szolgáltatást nála. Én erről nem tudtam, csak feltünt hogy nem keres. Másnap hívtam, akkor mondta hogy mi történt. Megkértem hogy másnem, majd hívjon fel pár percre fülkéből. Teltek a napok, de nem telefonált. Ma felhívtam, és megkérdeztem miért nem hívott fel, miért nem keresett? Azt válaszolta azért, mert nincs értelme fülkéből hívnia, mert az utca zajától semmit sem hallani. Tudja hogy nekem ez rosszul esik, de tartja magát ahhoz hogy nem fog hívni emiatt fülkéből, amig nem lesz másik telefonja, és ne gondoljam azt hogy nem azért nem hív mert nem szeret. Ha erre nem képes, akkor mit várhatok tőle?2012. ápr. 3. 13:11
21/49 anonim válasza:
20
attól függ: ha feltöltőkártyás, akkor az utolsó feltöltéstől számított 1 évig még elérhető, ha szerződéses, akkor csomagonként változik. van amelyiknél 7-10 nap után már nem vagy elérhető, mert felfüggesztik a szolgáltatást
22/49 A kérdező kommentje:
Igen, a kimenő hívásait tiltották le, meg a netjét. Teljesen igaza van azoknak, akik azt írják hogy nem kellek neki eléggé. A véleményem meg is mondtam neki, de azzal jött, hogy attól hogy ő nem hív fülkéből, még szeret. Meg hogy bepótoljuk. Ez bolond, és hülyének néz engem. Azon gondolkodtam, hogy ma még egyszer felhívom, és megmondom neki, hogy én többet nem fogom keresni, és ha péntegig nem keres, akkor tiszta sor. Akkor kereshet mást akit hülyének nézhet. Nehogy már nő létemre én hívogassam őt amig nincs telefonja.
2012. ápr. 3. 14:04
23/49 anonim válasza:
az is lehet hogy azért nem hívott mert egy forintja sincs így fizetés előtt
Mint itt is olvashatod, hogy sok embernek hónap végére annyi pénze nem marad, hogy kenyeret tudjanak venni
24/49 A kérdező kommentje:
Van neki pénze, mert minden nap hozattatja magának az ebédet.
2012. ápr. 3. 14:07
25/49 anonim válasza:
23.
erre én is gondoltam. de ha így van, és az igazságot nem akarja felfedni, jobb indokot is találhatna annál, hogy nincs kedve elsétálni egy fülkéig. felnőtt embernek tisztában kellene lennie azzal, h ez mennyire sértő
26/49 anonim válasza:
Jaj nem ragozzuk már, annyira nyilvánvaló, hogy nem érdekled, csak úgy elvan, úgy van vele, ha olyan hülye a nő, hogy ezt elnézi, akkor neki ez nagyon jó így. Ennyi. Ha meg nem jó neki, akkor meg majd lép, és kész, majd jön neki a másik.
27/49 A kérdező kommentje:
Szerintetek megmondjam neki, hogy ha péntekig nem keres, akkor többet utána már elfelejthet?
2012. ápr. 3. 14:10
28/49 anonim válasza:
hozatja magának az ebédet, te ezt így messziről nem tudhatod, bármit mondhat neked
29/49 A kérdező kommentje:
Annak ellenére hogy tisztában vagyok a dolgokkal, fáj ez nekem, meg megalázónak is érzem.
2012. ápr. 3. 14:12
30/49 A kérdező kommentje:
Egyébként az tény, hogy nagyon nyeregben érzi magát. Pedig megmondtam neki a véleményem a jelenlegi hozzáállásáról.
2012. ápr. 3. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!