Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak a feltételezett...

Mit mondjak a feltételezett szeretőnek?

Figyelt kérdés
Sejtem, h a férjem megcsal. Megszereztem a feltételezett szerető számát és szeretném felhívni és kideríteni, h mi a helyzet úgy, h ne tudja meg, ki vagyok. Mit mondjak neki? Légyszíves a kérdésre válaszoljatok!
2009. jún. 17. 23:19
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Én se azt mondtam, hogy ne váljon el, hanem tudom, hogy milyen nehéz meghozni egy ilyen döntést. És attól féltem a kérdezőt, hogy majd nem mer kilépni (amit meg is értek) és benne marad egy rossz kapcsolatban, ami a konkrétumok után még rosszabb lesz.

Egyébként akárhány gyerek van, max a fizetése 50%-át fizetheti összesen gyerektartásra. Nem könnyű.

Ha szereted a férjedet, inkább próbáljátok meg helyrehozni a kapcsolatot, menjetek el házassági tanácsadóba! És ha sikerül, kezdjetek tiszta lappal, próbálj benne újra megbízni. A szakemberek tudnak segíteni. Mondd el neki a félelmeidet.

Egyébként ha nem dugdossa előled a telefonját, kint meri hagyni a szekrényen bekapcsolva, akkor tuti nem a szeretője.

Szorítok nektek!

De a nőt ne hívd fel, azzal csak megaláznád magad és fegyvert adnál a férjed kezébe.

2009. jún. 19. 12:11
 32/33 anonim ***** válasza:
Ja, a 15.46-os voltam
2009. jún. 19. 12:12
 33/33 anonim ***** válasza:
Erről annyit, hogy a legnagyobb butaság a szeretőt okolni. Ha én rajta kapnám a párom, ő szaggatnám szét. Ő az, aki nős, neki kell tudnia, hogy én vagyok, nem a szeretőnek. Annak miért ne lenne mindegy. Én biztos nem őt venném elő, hanem elsősorban, azt aki engem megcsalt.
2009. okt. 6. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!