Mit mondjak a feltételezett szeretőnek?
Én se azt mondtam, hogy ne váljon el, hanem tudom, hogy milyen nehéz meghozni egy ilyen döntést. És attól féltem a kérdezőt, hogy majd nem mer kilépni (amit meg is értek) és benne marad egy rossz kapcsolatban, ami a konkrétumok után még rosszabb lesz.
Egyébként akárhány gyerek van, max a fizetése 50%-át fizetheti összesen gyerektartásra. Nem könnyű.
Ha szereted a férjedet, inkább próbáljátok meg helyrehozni a kapcsolatot, menjetek el házassági tanácsadóba! És ha sikerül, kezdjetek tiszta lappal, próbálj benne újra megbízni. A szakemberek tudnak segíteni. Mondd el neki a félelmeidet.
Egyébként ha nem dugdossa előled a telefonját, kint meri hagyni a szekrényen bekapcsolva, akkor tuti nem a szeretője.
Szorítok nektek!
De a nőt ne hívd fel, azzal csak megaláznád magad és fegyvert adnál a férjed kezébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!