Mit mondjak a feltételezett szeretőnek?
a 9:07, és 10:56 vagyok
Nos, ezek alapján, hogy a nő hívja, meg hogy mostanában sok a munkája, nem biztos hogy megcsal. Inkább azt figyeld, hogyan viselkedik veled. Kedves-e, vagy inkább kerüli a társaságodat. Esetleg fel is vethetsz valami programötletet. Hogy menjetek el egyik este sétálni valami közeli kellemes parkba, vagy vízhez. vagy hétvégén kiránulni egy nyugodt helyre ahol nem nagyon vanak emberek. Mondd, hogy te ennek mennyire örülnél, mert mostanában úgy érzed, hogy eltávolodtatok kicsit, és hiányzik ő neked. Nem tudom mennyire vagyotok nyíltak egymással érzelmi téren, de ezeket nem árt kimondani. Aztán meglátod mit mond. Ha húzódozik akkor igazad van és megcsal. Ha azt mondja, hogy nagyon jó lenne, és ő is nagyon szeretné, de nem tudja, hogy be tudja-e fejezni a munkáját, akkor meg nincs igazad, és nincs más nő a képben. Szóval nyiss felé, és meglátjuk mi lesz. Azért számolj be :)
kedves kérdező!
én is felhívtam a szeretőt. csakhogy én a férjem tudtával, és ismertem is a r.bancot. úgyhogy egyáltalán nem ugyanaz a helyzet, de azért elmondom, mit mondtam neki.
legelőször is megmondtam, ki vagyok és kértem, ne tegye le a telefont.
aztán megkérdeztem, emnnyire komoly köztük, és mik a tervei.
még több mindent is mondtam, de nem emlékszem, mert borzalmas volt.
a végén pedig megkértem, mondjon le a férjemről, és ezt indokoltam is, de ezt nem részletezem most.
aztán még többször is beszéltünk.
tudom, ez így most egyszerűnek hangzik, de borzalmas volt.
lepontozást nem kérek, én legalább a kérdésre válaszoltam, és aki lepontozna, képzelje magát a helyembe 5 percre legalább.
sajnálom, hogy többet nem tudok segíteni, fel a fejjel!
Sokáig én is azt hittem, a férjemnek van valakije. Évekig gyanakodtam, de ő persze tagadott. Aztán lehallgattam az e-mailjeit, msn-jét, és rá kellett jönnöm, rendszeresen hirdetések útján szedi össze alkalmi ribancait, és még le is fotózza magukat közben.
Megundorodtam tőle, kiadtam az útját. Most egyedül nevelem a másfél éves gyerekemet.
Sokkal boldogabb voltam, amíg nem tudtam a részleteket. Csak akkor szaglássz, ha fel is vagy készülve a következményekre!
Elnézést, a 16:52-as válaszhoz lenne egy megjegyzésem: az, hogy 4 gyerek utánfizet gyerektartást - itt is sokszor lehet olvasni, hogy az nem mindig megy ugy, ahogy elöre elképzeli valaki.
Konkrétan van egy ismerösöm, nemrég vált el és most csak csodálkozik, mert a férje a 4 gyerek után csak 40000 Ft-ot fizet, mivel ez a fele fizetése. A válás után a (volt) feleség kapja a családi pótlékot és ez miatt a rendes fizetése után sokkal több adot kell fizetnie és igy ez a maximum, amit fizetni tud. A nö meg csak néz, hogy hogy fog ezel a pénzzel kijönni. Eredetileg uyg gondolta, hogy majdnem a dupláját kellene kapnia - csak az adóra nem gondolt.
Nem biztos, hogy anyagilag biztositva lenne egy válás után a kérdezö.
Nem rosszindulatból irtam, csak hogy egy másik szemszögböl is kell nézni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!