Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak a feltételezett...

Mit mondjak a feltételezett szeretőnek?

Figyelt kérdés
Sejtem, h a férjem megcsal. Megszereztem a feltételezett szerető számát és szeretném felhívni és kideríteni, h mi a helyzet úgy, h ne tudja meg, ki vagyok. Mit mondjak neki? Légyszíves a kérdésre válaszoljatok!
2009. jún. 17. 23:19
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
95%
Ha a férjed tagad, még mindig lehet megoldás. Interneten is tartják a kapcsolatot? Vagy csak telefonon és személyesen? Ha igen, írj egy privit, és segítek.
2009. jún. 18. 08:32
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
3 ember közül mindig az a hibás akiből egy van. Neki van választási lehetősége. TEhát valóban nem a szeretővel kell beszélned, mert nem ér semmit ha öt tiltod, de e férjed fut utána. Azon kívűl mi van ha neki azt mondta, hogy független. Amúgy meg ő is simán letagadhatja, főleg ha csak feltételezed, hogy ő a szerető. Szóval ezt a férjeddel kell megbeszélni.
2009. jún. 18. 08:52
 13/33 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem is jó ötlet, hogy vhogy próbálj meg a férjed nevében írni egy sms-t a csajnak. Bár, ha olyan stílusban írsz, ahogy a férjed nem szokott, lehet, hogy levágja a csaj. Az egyik barátnőm így járt, egyből levágta csaj, hogy a pasi nem így szokott írni, és tök normálisan válaszolt, mintha csak ismerősök lennének. Aztán végül is lebuktak, mert a szerető már nem bírta tovább a pasi ígérgetését (a szokásos, hogy elhagyom a feleségem, veled leszek stb.) és ő hívta fel "névtelenül" a barátnőmet. Esetleg vhogy lesd ki, amikor sejted, hogy hozzá megy. Felhívni felesleges, mert tényleg nem fogja bevallani egy idegennek. De a legjobb,ha a férjedre gyakorolsz nyomást, hátha egy idő után megtörik. A barátnőm férje is tagadott, amikor elmondta neki a névtelen telefont, aztán két óra veszekedés után bevallotta. Esetleg próbáld ki ezt. Azt mondod a férjednek, hogy felhívta a csaj vagy valaki, és konkrétan elmondta, hogy ők ketten együtt vannak. Hátha nem bírja tovább és bevallja.
2009. jún. 18. 09:00
 14/33 anonim ***** válasza:
97%

Elmondok neked egy történetet. Jópár évvel ezelőtt megismerkedtem egy pasival munka ügyben, nem tudtam a pasiról semmit. Felhívott, hogy találkozzunk. Tetszett a fickó úgyhogy elmentem. Nagyon szimpi volt, a második randin azonban kiderült hogy nős, két gyerekkel. Erre megkérdeztem, hogy akkor mégis miért van most itt. Aztán elkezdtünk beszélgetni a házasságáról, meg hogy min veszekedtek a feleségével. Megmondtam neki, hogy én szívesen barátkozom ővele, de ne számítson másra. Szóval ezután is keresett, beszélgettünk, segített az autószerelésbe. Ez kb így ment 3 hétig, mikor egyszer csak felhívott a felesége engem. Hát, majdnem szívbajt kaptam. Pedig nem is történt semmi a 2 puszin kívül. Na mindegy, és találkozni akart velem. Hát elmentem. Nagyon helyes volt a nő, beszélt magukról. És én mondtam neki hogy tényleg nem volt köztünk semmi, de ő arra kért, hogy ne találkozzak többet a férjével és ne is mondjam meg, hogy találkoztunk. Hát mondtam jó, de ugye tudja, hogy akkor lesz majd másik csaj, és az nem biztos hogy nem lesz a szeretője. Szóval én tartottam magam ehhez, és finoman leráztam. Egy hét múlva felhív a pasi, hogy most költözött el otthonról, és hogy tudja hogy találkoztam a feleségével. Valahogy kiderült, és ezért nagyon megharagudott, és hazamegy a szüleihez. És beszerzett közben valami barátnőt. Aztán évek múlva beszéltünk, és közben kibékültek a feleséggel, de az én számomat még mindig valami haver számai között tárolja. Kb évente egyszer beszélünk, teljesen barátilag.

Úgyhogy ha a férjed háta mögött intézkedsz az tuti kiderül, még akkor is ha nincs semmi köztük, akkor beégeted magad, ha meg igen, akkor lehet hogy a csaj nem is jóindulatú és direkt bemószerol. Előbb a férjeddel kellene tényleg beszélni. Ha ez nem kielégítő vagy sunnyog, akkor hivd fel a nőt nyugodtan, de szerintem ilyen álca dologgal nem mész sokra. vagy egyenesen megkérdezed mi a helyzet, vagy találkozol vele is úgy kérdezed meg... Vagy követed a pasit amikor szerinted oda megy. Ha megkérdezed a férjed nem biztos hogy letagadja. azért próbáld meg.

2009. jún. 18. 09:07
 15/33 anonim ***** válasza:
56%

Tudod, ahelyett, hogy a férjed feltételezett szeretőjét hívogatnád vagy a férjedet bizalom megvonásban részesítenéd, inkább nézz magadba. Pl. mikor voltál utoljára tornateremben? Fodrásznál? Mikor feküdtél le a férjeddel? Mikor mondtál neki valami kedveset? Mikor ültél le vele beszélgetni, csak úgy, a világ dolgairól és nem a folyó csapról és a hétvégi bevásárlásról?

Mindent megtennél, hogy bebizonyítsd - a férjed megcsal. És mit teszel azért, hogy ez ne történjen meg???

Javaslom, fordítsd az energiáidat erre.

2009. jún. 18. 10:24
 16/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, h írt! A férjemet már kérdeztem, de természetesen tagadja. A nőt ha felhívom és megkérdezem tőle, nyilván nem fogja megmondani. Ja, amúgy nem kikaparni akarom a szemét (elsősorbana férjemet hibáztatnám, ha kiderülne, nem őt), hanem csak megbizonyosodni arról, van-e köztük valami. Aki az sms-es megoldást írta: milyen sms-re gondoltatok? Ha azt írom, h jó éjt drágám, és nincs köztük semmi, az elég ciki, és rögtön kiderül minden :S
2009. jún. 18. 10:26
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

És mennyire erős az a sejtésed? Valami alapján biztosan gyanakodsz. Ami valószínűleg tényleg változás, de nem biztos hogy egy nő miatt van.

Egyébként te ismered a férjedet, esetleg tudod milyen volt az előző kapcsolataiban. Ha ott is megcsalta az akkori partnerét, akkor még esélyesebb hogy igazad van. Ha viszont korrekt volt a tudomásod szerint, akkor biztosan most is az. Ez is lehet egy nyom.

Egyébként valami miatt biztosan kiszúrtad azt a nőt, amiért rá gyanakodsz. Ezen is el lehet indulni. És szerintem ha végképp oda jutsz, hogy teljesen biztos vagy abban, hogy megcsal, akkor szerintem egyenesen kell megkérdezni a csajt. Ha egyből azt mondja, hogy nincs semmi, akkor biztos így van, de ha habog, vagy azt mondja hogy kérdezd a férjedet, akkor tényleg igazad van. Ha ráhibáztál, akkor meg már úgyis mindegy hogy a férjed kiakad, vagy még neki áll feljebb. Hiszen a szemedbe hazudott. Ha meg nem volt semmi és megtudja, akkor meg ha szeret elfogadja a magyarázatodat, hogy annyira megváltozott a viselkedése veled, hogy nem tudtad mire vélni. De ha nincs köztük semmi, és a nő jóindulatú, akkor nem is fogja elmondani hogy felhívtad.

De szerintem az alapján indulj el, ami miatt gyanakodsz.

2009. jún. 18. 10:56
 18/33 A kérdező kommentje:

Nem igazán voltak előző kapcsolatai, vagy nem mérvadóak, 20 éve vagyunk házasok :S

Amiből gyanakodni kezdtem: telefonhívások a nőtől és mostanában gyakran sok a munkája (nem éjszakázik bent). szerintetek?

A nőtől nem szereném egyenesen megkéárdezni, mert a férjem azt sem tudja, h tudom a számát, és nem szeretnék botrányt :S

2009. jún. 18. 11:58
 19/33 A kérdező kommentje:
És köszönöm, h írtál!
2009. jún. 18. 11:59
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

10:24-nek. Nem mindenkit azért csal meg a férje, mert nem jár fodrászhoz, vagy mert slampos. Lehet, hogy újat mondok, de a szép és érdekes nőket is megcsalják. Több ilyen példa van a környezetemben. Lehet, hogy nincs az asszonnyal semmi baj, csak kiakar a férfi próbálni vmi újat, mert már unja az otthonit, mert éppen a felesége volt az első, vagy csak szimpla kíváncsiság hajtja. Aztán persze tetszik neki a szex az új csajjal, jön a többi alkalom szép sorban, de asszonyt se hagyjuk el ugye, mert aranyos, rendes, takarít, mos, főz, neveli a gyereket. Szóval tul.képpen szeretem, de mégis félremegyek. És ha ez így van, akkor cseszheti az a nő fodrászt, meg a körmöst, meg a beszélgetést a politikáról. Ezzel természetesen nem azt mondom, hogy sok nő nem hibás, mert megcsalják,mert igen, van olyan. De nem minden megcsalásnál van erról szó.

Kedves Kérdező: most azért nem írok választ, mert egyet írtam!:)

2009. jún. 18. 12:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!