Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én biztos nem veszek kávéfőzőt...

Én biztos nem veszek kávéfőzőt. Bunkóság?

Figyelt kérdés
Párom barátja és főleg a felesége állandóan sérelmezik,hogyha vendégségben vannak nálunk,nem tudnak kávét inni. Megkérdezte,mikor akarok már venni egyet.Mondom,hogy soha,mert nem kávézunk. Húzgálta az orrát. Én erre megkérdeztem,hogy mikor akar kenyérsütőt venni,mert szeretem a házi kenyeret.Persze,mikor elmentek,párom lecseszett,hogy miért kell beszólogatnom,és hogy akkor tényleg vennünk kell egyet.Mondtam neki,hogy szó sem lehet róla.Sikeresen összevesztünk. Nem akarom beadni a derekam ilyen hülyeségben. Igyon mindenki otthon kávét. Én is viszem hozzájuk a Light Colát.Sose venne,bár tudja,hogy azt iszom.

2012. ápr. 9. 09:46
1 2 3 4 5 6
 51/56 A kérdező kommentje:
Ő sem akarja,mert nem venné hasznát,de benne mindig dolgozik ez a kutyakötelesség.És a közös pénzünkből vennénk egy hót felesleges kacatot.Köszönöm a válaszokat! A lepontozó meg egy gyík...
2012. ápr. 9. 20:31
 52/56 anonim ***** válasza:
76%
Tök hasznos választ adtam és 45%-ra le lettem pontozva. Most mindenkit végig "zöldkezelek", és szerintem tegye mindenki ugyanezt! :)
2012. ápr. 9. 20:41
 53/56 anonim ***** válasza:
100%

Miért pont akkor akarnak kávézni, ha nálatok vannak???? Igyanak előtte vagy utána. Nálunk sem volt sokáig kávéfőző, minek, ha a férjem nem issza meg a kávét, nekem meg jó a neszkávé? Ja, hogy az nem jó a vendégnek? Hát akkor nem iszik. Nálunk mindig fujjolnak a neszkávéra.

És hamutartót sem veszek, mert nem akarom, hogy a lakásom füstszagú legyen és a két gyerek azt szívja. Aki cigizni akar, kimegy az erkélyre vagy lemegy a ház elé.

2012. ápr. 9. 20:43
 54/56 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam végig mindet, bocs, ha volt már. A vendég csaj egy bunkó, eleve ott kezdődik az udvariasság, hogy ha vendégségbe megyek, akkor nem fikázom azt, amit kapok. Nem vagy köteles ebben másokhoz igazodni. Ne a kávé kedvéért menjen hozzátok, hanem a társaság kedvéért. A férje helyében nekem égne a pofám a nő miatt.
2012. ápr. 10. 00:19
 55/56 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én se vinném hozzájuk a kólát, hanem ha nem tetszik az üdítője, akkor vizet kérnék.
2012. ápr. 10. 00:19
 56/56 anonim ***** válasza:
Én el szoktam menni egy ismerősömhöz. Nála aztán a szódán meg a boron kívül semmije sincsen! Se kávé, se tej, se gyümölcslé. Nem is vesz, de én megkívánom nála és viszek magammal. Nem sűrűn, de őszilét vittem, mert Ő azt se szereti. Nem szólt érte. De pl olyan akihez ritkán megyek akkor csak vizet iszom, mert kávézni nem kávézom és olyan itala nincs amit én is szeretek, kérek csapvizet. Mondjuk én szerencsés vagyok, mert a vizet imádom, bárhol, bármikor minden mennyiségben, mellesleg teljesen igénytelen vendég vagyok. Mindenhova minimum jóllakottan megyek!
2012. ápr. 13. 15:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!