Én biztos nem veszek kávéfőzőt. Bunkóság?
ez beteges. mért nem iszik azelőtt kávét, mielőtt hozzátok megy ha tudja nagyon jól hogy ti nem kávéztok?
ez olyan, mintha elmennék a nemdohányzó, szeszesitalt nem fogyasztó barátnőmhöz, és elvárnám hogy legyen bora, cigije csak az én kedvemért.
nem neki van igaza, de ha nagyon fontos ez a barátság, én vennék instant-ot, hadd örüljön.
Miért lettem lepontozva??? Teljesen normális választ adtam, nem bántottam meg senkit, nem volt senkire nézve semmi sértő benne...
Megáll az ész, komolyan.
Vagy, tolj ki velük, hogy veszel valami olcsó nagyon rossz kávét ami pl túl keserű vagy nem is kávé hanem vannak ilyen cikória meg mindenféle másból készült kávék, aminek jó ha 1%-a igazi kávé. Azzal megkínálod őket és elmegy a kedvük a nálatok kávézástól. Többet nem két.
Már ez is milyen dolog amúgy, h szóvá teszi. Ez olyan, mintha én elmennék haveromhoz és megkérném, éhes vagyok, rittyentsen már nekem egy disznópörit...Engem úgy neveltek, hogy vendégségben nem illik kérni, de ha kínálnak illik elfogadni.
Szerintem inkább a stílusoddal volt a ha, ahogy ezt a konfliktus kezelted.
Nekünk van kávéfőzőnk, mégsem kávézunk. Úgy gondolom,hogy ez egy alap háztartási készülék, bárki jön hozzánk meg tudom kínálni kávéval.
Ha igazán jó barátok vagytok, nem hiszem ,hogy gondot jelentene beszerezni legalább néhány tasak 3 az 1-bent
Kb kiírtam a kérdést és sorjáztak a locsolók.Az összeset egyszerre olvastam. Mindig van itthon 3in1 kávé,azt nem isszák. Mikor ide költöztünk vettem egy kotyogót,de azt mondták,hogy rettentő kávét főz,úgyhogy kidobtam. A konyhai pultom tök kicsi,nem akarok gépet.Megnyugodtam,szerintem is kibírható,ha megoldják otthon a kávékérdést,mielőtt átjönnek. Anyukám is kávézik,mégsem problémázott soha,hogy nem kap nálunk.
Köszi a válaszokat! De ki a túró pontozott le mindenkit?
Egyébként csak egy kérdés még.
Ez a kávés kérdés egyszer fordult elő? Mármint egyszer kérdezték meg hogy nem vesztek-e kávéfőzőt vagy sokszor?
Mert ha egyszer akkor viszont nem gondolom hogy hatalmas felháborodásnak kéne lennie hisz bárkinek joga van egyszer felhozni egy ilyen véleményt. Aztán ha a másik nem enged akkor hagyja a dolgot.
Pláne hogy azért te is keményen visszakötözködtél a kenyeres dologgal...
A pontos szituációt meg te ismered.
Hisz most olvashatnánk arról is egy kérdést hogy "bunkóság-e ha nem sütök minden alkalomra friss kenyeret amikor a barátaim átjönnek, mert az egyik ezt akarja..."! És szépen leírná hogy az egyik barátja panaszkodott hogy miért nem süt neki mindig friss kenyeret amikor mennek hozzájuk...
Ezzel arra akartam utalni hogy a pontos helyzetet, szituációt te ismered. Itt kapsz véleményeket(!!) a kérdésedre de én már rengeteg kérdésre válaszoltam ahol esetleg később kiderül hogy az alap sztori azért bőven árnyaltabb lett ha megtudtuk a részleteket!!!
Ja és lehet lepontozni ha nem tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!